Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Austrálie: Ředitelka pohřebního ústavu hovoří o nárůstu náhlých úmrtí mladých lidí, turbo rakoviny a srdečních nemocí (video)

Austrálie patří k nejproočkovanějším zemím vůbec. To je samozřejmě nejen důsledek tvrdé propagandy genových injekcí, ale také nátlaku na neočkované, kdy – zejména v některých profesích – byla aplikace těchto přípravků povinná. V souladu s tím Austrálie vykazuje vysokou nadměrnou úmrtnost – ovšem ne v roce 2020, ale až v letech 2021 – 2023.  V […]
Menej ako 1 min. min.

Austrálie patří k nejproočkovanějším zemím vůbec. To je samozřejmě nejen důsledek tvrdé propagandy genových injekcí, ale také nátlaku na neočkované, kdy – zejména v některých profesích – byla aplikace těchto přípravků povinná.

V souladu s tím Austrálie vykazuje vysokou nadměrnou úmrtnost – ovšem ne v roce 2020, ale až v letech 2021 – 2023.  V zemi byla navíc  vysoká proočkovanost nejen v dospělé populaci, ale také u dětí.

Ředitelka pohřebního ústavu nyní v rozhovoru komentuje to, o čem zatím mnoho jejích kolegů raději mluví jen za zavřenými dveřmi. Je další z těch, kteří poukázali na některé nové skutečnosti, které nejen v její profesi zaznamenala záhy po očkovací kampani.

„To, co vidíme, není nikde hlášeno,“ řekla australská ředitelka pohřební služby Debra v rozhovoru s hercem Topherem Fieldem. V jeho podcastu prozradila to, o čem již dříve mluvili i další její kolegové z jiných zemí.

Řekla, že mnoho lidí zemře náhle a mnoho lidí dostane náhle rakovinu a srdeční choroby. Jsou to hlavně mladí zdraví lidé, kteří náhle umírají. „Prostě padnou mrtví,“ řekla.

Zdůraznila, že před pěti nebo deseti lety se to běžně nedělo. „Je to něco úplně jiného.“

Ředitelka pohřební služby také prozradila, co se dozvěděla během rozhovorů se zaměstnanci hřbitova. Někdo například řekl, že normálně se pohřbívá jedno dítě za měsíc, ale teď jsou to čtyři týdně.

Poznamenala, že mnoho dětí umírá v děloze, protože se například nevyvíjí mozek. Existuje mnoho deformit, potratů.

Debra pracuje s lidmi v nemocnicích, kteří jí říkají, že nikdy neviděli tolik mrtvých dětí. „Umírá teď mnohem víc dětí než obvykle.“

Balzamovač, kterého zná téměř 15 let, jí navíc řekl: „Nikdy jsem neviděl tolik krevních sraženin.“ Nejdelší krevní sraženina, kterou z těla odebral, byla dlouhá více než 60 centimetrů.

Je přesvědčená, že koroneři vědí, co se děje, ale drží jazyk za zuby.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie