Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Až čas ukáže, ako obstojí. Majerský praje Pellegrinimu, aby vždy uprednostnil dobro a záujem občanov

Predseda opozičného KDH Milan Majerský praje prezidentovi Petrovi Pellegrinimu, aby vykonával svoju funkciu so štátnickým prístupom a vždy uprednostnil dobro a záujem všetkých občanov Slovenskej republiky pred záujmami úzkych politických skupín. Inaugurácia Petra Pellegriniho: Nový prezident zložil sľub a oficiálne sa ujal funkcie (sledujeme online) “Až čas ukáže, ako v týchto skúškach obstojí a ako […]
Menej ako 1 min. min.

Predseda opozičného KDH Milan Majerský praje prezidentovi Petrovi Pellegrinimu, aby vykonával svoju funkciu so štátnickým prístupom a vždy uprednostnil dobro a záujem všetkých občanov Slovenskej republiky pred záujmami úzkych politických skupín.

Inaugurácia Petra Pellegriniho: Nový prezident zložil sľub a oficiálne sa ujal funkcie (sledujeme online)

“Až čas ukáže, ako v týchto skúškach obstojí a ako si ho história bude pamätať. Napriek tomu, že nie vo všetkom sa s novým prezidentom zhodneme, želám si, aby sme si toto obdobie pamätali ako obdobie zmieru, súdržnosti a prosperity,” podotkol Majerský.

Prezidentovi tiež praje, aby Slovensko dôstojne reprezentoval v zahraničí, bol nadstranícky a nositeľ pokoja. “Peter Pellegrini vstupuje ako prezident do náročného obdobia, keď v spoločnosti panuje veľká nedôvera, nenávisť a nepokoj. Očakávam od prezidenta, že bude prinášať pokoj, rozvahu a spájať rozdelenú spoločnosť,” doplnil šéf KDH.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie