Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Babiš: Fiala potřebuje psychiatra. Jeho lidi chlastali vodku a jedli kaviár v Kremlu

Babiš se v předvolební debatě velmi rozohnil. Nejdříve si ke svému oponentovi Petru Fialovi neodpustil osobní urážky. „Ten člověk je nemocnej a potřebuje psychiatra. Ten lže. Premiér je totiž totální amatér. Svoji ekonomickou znalost projevil tím, že dal milion korun do kampeličky a za pět let vydělal 236 korun. To je jeho kompetence,“ řekl Babiš. ČTĚTE […]
Menej ako 1 min. min.

Babiš se v předvolební debatě velmi rozohnil. Nejdříve si ke svému oponentovi Petru Fialovi neodpustil osobní urážky. „Ten člověk je nemocnej a potřebuje psychiatra. Ten lže. Premiér je totiž totální amatér. Svoji ekonomickou znalost projevil tím, že dal milion korun do kampeličky a za pět let vydělal 236 korun. To je jeho kompetence,“ řekl Babiš.

ČTĚTE TAKÉ: Politicky motivovaný atentát v Česku? Dojde k němu, mezi občany je celá řada bláznů, říká Zeman

Expremiér také řekl, že schvalování normy Euro 7 bylo od vlády Petra Fialy od začátku špatné. „Je to jako s migrací. Nejdřív to podělají a potom se tváří, že to napravili. Takže oni to podělali a naše Fabie budou dražší o 100 tisíc korun. To je jeho práce. Když to v lednu 2023 zjistili, tak to šli napravit,“ přisadil si Babiš.

Na Fialovi nenechal nit suchou ani ohledně energetiky. „Vaše vláda žije z naší práce. Veškerá dopravní infrastruktura a investice do zdravotnictví jsou naše dílo. Obnovitelné zdroje a solární tunely jsou jejich dílo. I dostavbu Dukovan jsme připravili my. Ve finále Temelínu byl Rosatom. Ten byl ale váš, když jste seděl ve vládě a Petr Nečas se objímal s Putinem,“ řekl Babiš.

Předseda vlády na to reagoval tím, že Rosatom tlačil v minulosti stínový premiér ANO a exministr průmyslu Karel Havlíček. „Ne. Vaši lidi chodili chlastat vodku a jíst kaviár do Kremlu,“ dodal Babiš.

Fiala na výpad svého protivníka přímo nereagoval. Poté ale dodal, že Babišova slova jsou lehce zmatená. „Co říká Andrej Babiš, je někdy z neznalosti, zmatenosti nebo je to úsměvné. Někdy i hrozně nebezpečné,“ řekl Fiala.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie