Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Babiš se znovu tvrdě opřel do Fialy. Jste patologický lhář, který zničil ODS, řekl

Mimořádná schůze ke korespondenční volbě začala zostra. Jako jeden z prvních si vzal slovo Andrej Babiš a začal Fialu cupovat za jeho středeční rozhovor pro server iDnes.cz, kde okomentoval výsledky eurovoleb. „Že opozice neposílila? Vy jste se zbláznil. Jste patologický lhář. Fakt mám starost o vaše zdraví. Pan ministr Válek zničil reformu psychiatrické péče, přesto […]
Menej ako 1 min. min.

Mimořádná schůze ke korespondenční volbě začala zostra. Jako jeden z prvních si vzal slovo Andrej Babiš a začal Fialu cupovat za jeho středeční rozhovor pro server iDnes.cz, kde okomentoval výsledky eurovoleb. „Že opozice neposílila? Vy jste se zbláznil. Jste patologický lhář. Fakt mám starost o vaše zdraví. Pan ministr Válek zničil reformu psychiatrické péče, přesto bych vám doporučil odpočinek,“ řekl Babiš.

ČTĚTE DÁLE: Pro Zdechovského výsledek Spolu není špatný, Jurečka dělal maximum. STAN nám „přihrál“ pár procent

Opoziční politik poté zmínil předvolební duel s premiérem na CNN Prima NEWS. „V té debatě s ním nešlo normálně mluvit. Je to patologický lhář. On prý nezakázal auta se spalovacími motory, neprosadil Green Deal a další zvěrstva. To přeci není normální,“ rozčiloval se Babiš.

Expremiér za hnutí ANO poté začal předčítat výsledky evropských voleb, podle kterých měla opozice posílit. Premiéra ale nicméně nepřestal napadat. „Vy jste zničil ODS. Žádná ODS už není, je to jenom Spolu,“ řekl Babiš. Ten také zmínil, že otěže staré Občanské demokratické strany přebírají Motoristé sobě.

Myslím si, že už vás nikdo nemůže brát vážně. „Tento rozhovor mě utvrzuje, že v čele vlády je patologický lhář, který potřebuje terapii. Pro naši zemi to je úplná katastrofa. Ten člověk vůbec nevnímá, co se děje v naší zemi,“ dodal.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie