Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Balšínek: Jestli někdo udělal z Fica premiéra, je to Matovič. Jeho slova nelze brát vážně

Podle Balšínka vedl Matovič naprosto chaotickou vládu. „Přispěl k ještě většímu rozpadu právního státu a ještě většímu emocionálnějšímu rozrušení slovenské veřejnosti,“ nechal se slyšet šéfredaktor s tím, že Matovičova slova už nelze brát vážně. „U něj je oprávněné se obávat toho, že není zcela psychicky zdráv,“ dodal. ČTĚTE TAKÉ: Usmíření slovenských politiků se odkládá. Pellegrini naznačil, že kulatý stůl […]
Menej ako 1 min. min.

Podle Balšínka vedl Matovič naprosto chaotickou vládu. „Přispěl k ještě většímu rozpadu právního státu a ještě většímu emocionálnějšímu rozrušení slovenské veřejnosti,“ nechal se slyšet šéfredaktor s tím, že Matovičova slova už nelze brát vážně. „U něj je oprávněné se obávat toho, že není zcela psychicky zdráv,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Usmíření slovenských politiků se odkládá. Pellegrini naznačil, že kulatý stůl stran nebude

Balšínek se vyjádřil také k možnému budoucímu návratu Roberta Fica, který se v nemocnici zotavuje po středečním atentátu. Během něj ho útočník Juraj Cintula několikrát postřelil. „To je prokletí doby, ve které žijeme. Žijeme v on-line světě a někdy hledáme otázky, na které nemůže být odpověď hned,“ uvedl.

Při výkonu funkce je nejdůležitější hlava

Podle něj je předčasné hledat jakékoli odpovědi. „Není to ani týden po atentátu. Vzpomeňme na to, jak dlouho byl v nemocnici třeba Václav Havel. Také to trvalo dlouhé měsíce. I Miloš Zeman byl při posledním vážném problému v nemocnici asi měsíc,“ vyjmenoval příklady Balšínek.

„Považuji za vysoce pravděpodobné, že se Fico do své funkce v nějakém režimu vrátí. Říká se, že mu hrozí trvalé následky. Jedna z ran poškodila pánev. Je tedy možné, že bude mít problémy s pohybem a čeká ho náročná rekonvalescence. To neznamená, že mu nebude fungovat hlava, která je pro výkon funkce nejdůležitější,“ doplnil.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Fico je mimo ohrožení života, oznámila nemocnice. Jeho zotavení zabere dlouhou dobu

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie