Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Banská Bystrica : BANSKOBYSTRICKÝ MESTSKÝ ÚRAD HOSTIL ZAUJÍMAVÝ SEMINÁR Hlavnou témou bol koncept Ministerstva školstva, vývoja a mládeže SR, ktorý reaguje na celospoločensk…

BANSKOBYSTRICKÝ MESTSKÝ ÚRAD HOSTIL ZAUJÍMAVÝ SEMINÁR Hlavnou témou bol koncept Ministerstva školstva, vývoja a mládeže SR, ktorý reaguje na celospoločenský problém nedostatku pohybu. Ide o projekt s názvom Aktívna škola, zaoberajúci sa aktuálnym trendom sedavého štýlu. Dôsledkom je viacero negatívnych javov, ktoré súvisia s telesným, ale i duševným zdravím detí a mládeže. Zároveň dochádza k […]
Menej ako 1 min. min.

BANSKOBYSTRICKÝ MESTSKÝ ÚRAD HOSTIL ZAUJÍMAVÝ SEMINÁR

Hlavnou témou bol koncept Ministerstva školstva, vývoja a mládeže SR, ktorý reaguje na celospoločenský problém nedostatku pohybu. Ide o projekt s názvom Aktívna škola, zaoberajúci sa aktuálnym trendom sedavého štýlu.

Dôsledkom je viacero negatívnych javov, ktoré súvisia s telesným, ale i duševným zdravím detí a mládeže. Zároveň dochádza k poklesu telesnej zdatnosti a pohybovej gramotnosti.

Veríme, že včerajšie stretnutie bolo pre vedenie materských a základných škôl, ako aj pedagogický zbor prínosné, inšpirujúce a obohacujúce. Zároveň sa touto cestou pripájame ku gratulantom Daniely Lapšanskej, ktorá stojí na čele Slovenského výboru svetovej organizácie pre predškolskú výchovu. V školstve sa pohybuje už neuveriteľných viac ako 60 rokov!

Dadka, prajeme všetko najlepšie k jubileu! ❤️ Hlavne pevné zdravie, životný elán, ktorého máš na rozdávanie, nikdy nemiznúci úsmev na tvári a množstvo momentov, ktoré za to stoja!







Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie