Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Banská Bystrica : OCENILI SME NAJÚSPEŠNEJŠÍCH ŽIAKOV Druhá polovica júna sa už tradične spája s koncom povinností a domácich úloh školákov, ale aj s vyhodnotením celoročnej…

OCENILI SME NAJÚSPEŠNEJŠÍCH ŽIAKOV Druhá polovica júna sa už tradične spája s koncom povinností a domácich úloh školákov, ale aj s vyhodnotením celoročnej práce. Stalo sa dobrým zvykom, že tých najlepších z jednotlivých škôl v pôsobnosti samosprávy, oceňujú nielen vedenia vzdelávacích inštitúcií, ale takisto i mesto. Z rúk primátora Ján Nosko si dnes v Robotníckom […]
Menej ako 1 min. min.

OCENILI SME NAJÚSPEŠNEJŠÍCH ŽIAKOV

Druhá polovica júna sa už tradične spája s koncom povinností a domácich úloh školákov, ale aj s vyhodnotením celoročnej práce. Stalo sa dobrým zvykom, že tých najlepších z jednotlivých škôl v pôsobnosti samosprávy, oceňujú nielen vedenia vzdelávacích inštitúcií, ale takisto i mesto.

Z rúk primátora Ján Nosko si dnes v Robotníckom dome ocenenie prevzalo 3️⃣3️⃣ žiakov a 9️⃣ kolektívov. Mimoriadne úspechy v školskom roku 2023/2024 zaznamenalo 15 dievčat a 18 chlapcov. Prezentovali sa výnimočnými schopnosťami v oblasti športu, výborným prospechom a úspešnou reprezentáciou svojej školy a celého mesta doma i v zahraničí. Z deviatich ocenených kolektívov dosiahla väčšina úspechy v športe, nasledoval tanec a hudba.

Pyšné na svojich žiakov môžu byť 👉 ZŠ s MŠ Jána Bakossa, ZŠ Ďumbierska 17, BB, ZŠ Slobodného slovenského vysielača, ZŠ Sitnianska 32, Banská Bystrica, Základná škola, Moskovská 2, Banská Bystrica,ZŠ Golianova 8, ZŠ Pieninská 27, Banská Bystrica, ZŠ Trieda SNP 20, ZŠ J.G. Tajovského, ZŠ Spojová 14, Banská Bystrica, ZŠ s MŠ Radvanská 1 či ZUŠ Jána Cikkera Banská Bystrica.

Všetkým oceneným gratulujeme 🤝 a želáme, aby v aktivitách, v ktorých dosahujú značné úspechy, nepoľavili. 👍







Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie