Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Banská Bystrica : OZNAM Záhradnícke a rekreačné služby V piatok 7. júna tohto roka bude prevádzka Správy cintorínov a krematória z technických príčin zatvorená. Ďakujeme …

OZNAM 👉 Záhradnícke a rekreačné služby V piatok 📆 7. júna tohto roka bude prevádzka Správy cintorínov a krematória z technických príčin zatvorená. Ďakujeme za pochopenie. Nájomné zmluvy na hrobové miesta, povolenia na kamenárske práce či povolenia na vjazd motorového vozidla je možné v budove správy vybaviť v ostatných pracovných dňoch, v čase od 8:00 […]
Menej ako 1 min. min.

OZNAM 👉 Záhradnícke a rekreačné služby

V piatok 📆 7. júna tohto roka bude prevádzka Správy cintorínov a krematória z technických príčin zatvorená. Ďakujeme za pochopenie.

Nájomné zmluvy na hrobové miesta, povolenia na kamenárske práce či povolenia na vjazd motorového vozidla je možné v budove správy vybaviť v ostatných pracovných dňoch, v čase od 8:00 do 14:30 hod.

Všetky potrebné informácie ohľadom hrobových miest a povolení získate aj e-mailom na adrese info@krematoriumbb.sk. Pracovníkov Správy cintorínov a krematória môžete kontaktovať i na ☎️ číslach 048/410 35 59 a 0918 804 402.



Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie