Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Banská Bystrica : ZÍSKALI SME 6,1 MILIÓNOV EUR NA OBNOVU ZŠ GOLIANOVA A ZŠ NA TRIEDE SNP Po rozsiahlej obnove viacerých materských škôl v minulých rokoch sa aktuálne zameria…

ZÍSKALI SME 6,1 MILIÓNOV EUR NA OBNOVU ZŠ GOLIANOVA A ZŠ NA TRIEDE SNP Po rozsiahlej obnove viacerých materských škôl v minulých rokoch sa aktuálne zameriavame na projekty historicky najväčšej obnovy našich základných škôl. Veľmi ma teší, že vďaka kvalitnej projektovej príprave sme uspeli a podarilo sa nám získať 6,1 miliónov eur na komplexnú rekonštrukciu […]
Menej ako 1 min. min.

ZÍSKALI SME 6,1 MILIÓNOV EUR NA OBNOVU ZŠ GOLIANOVA A ZŠ NA TRIEDE SNP

Po rozsiahlej obnove viacerých materských škôl v minulých rokoch sa aktuálne zameriavame na projekty historicky najväčšej obnovy našich základných škôl. Veľmi ma teší, že vďaka kvalitnej projektovej príprave sme uspeli a podarilo sa nám získať 6,1 miliónov eur na komplexnú rekonštrukciu dvoch jubilantiek, 60-ročnej ZŠ Golianova a 65-ročnej ZŠ Slovenského národného povstania. Som presvedčený, že je to perfektný darček k ich významným výročiam, ktoré tento rok oslávia.

Stavebné práce budú spočívať v zateplení budov, striech, výmene okien i dverí, inštalácii novej vzduchotechniky i osvetlenia. Cieľom rekonštrukcií je znížiť energetickú náročnosť budov a dosiahnuť významné úspory prevádzkových nákladov. Súčasťou projektov je aj budovanie fotovoltických zariadení na strechách, vďaka čomu si budú môcť školy vyrábať vlastnú energiu.

V najbližších dňoch vyhlásime verejné obstarávanie na zhotoviteľa stavby. Ak pôjde všetko podľa našich predstáv, stavebné práce by sa mohli spustiť na jar budúceho roka. Projektovo máme pripravenú rekonštrukciu ďalších škôl s najväčšou energetickou náročnosťou a na príprave ďalších neprestávame pracovať.

Ďakujem celému projektovému tímu mestského úradu za perfektne odvedenú prácu!👍




Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie