Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Belgie: 14letá dívka byla hromadně znásilněna tlupou mladých muslimů, na stejném místě došlo i k hromadnému znásilnění 17leté dívky

Po celé západní Evropě velmi rychle přibývá počet hromadných znásilnění páchaných nezletilými – často již v Evropě narozenými – muslimy s neevropským původem. Není dne, aby nebyl nějaký podobný případ hlášen. Nyní se ukázalo, že v jistém lesoparku v Belgii docházelo k hromadným znásilněním opakovaně. Na závěr pak přináším i jeden čerstvý případ z Francie, […]
Menej ako 1 min. min.

Po celé západní Evropě velmi rychle přibývá počet hromadných znásilnění páchaných nezletilými – často již v Evropě narozenými – muslimy s neevropským původem.

Není dne, aby nebyl nějaký podobný případ hlášen. Nyní se ukázalo, že v jistém lesoparku v Belgii docházelo k hromadným znásilněním opakovaně.

Na závěr pak přináším i jeden čerstvý případ z Francie, kde také nejsou hromadná znásilnění ničím neobvyklým.

A co mají případy v Belgii a Francii společného? Pachatelé i oběti byli nezletilí – a v obou případech si násilníci své činy natáčeli a zveřejňovali je, aby se jimi mohli ve své komunitě pochlubit.

Ostatně, již odmala se každý muslim učí, že nemuslimské otrokyně si bral i jejich lžiprorok Mohamed, dělají tak pouze to, k čemu je nabádá Korán…

Deset nezletilých migrantů obviněných z hromadného znásilnění 14leté belgické školačky ve vlámském městě Kortrijk údajně natočilo sexuální útok na své chytré telefony a sdílelo snímky na platformě pro zasílání zpráv Snapchat.

Zprávy o ohavném útoku, o kterém se předpokládá, že se odehrál během velikonočních svátků, se poprvé objevily v belgickém tisku ve středu, ale nyní vyšly najevo další skutečnosti.

Má se za to, že šestnáctiletý přítel oběti ji opakovaně lákal do lesa v belgické provincii Flandry, ale když dorazil na místo, gang jeho přátel – všichni podle Het Nieuwsblad byli přistěhovaleckého původu – dívku přepadl a střídavě ji znásilňoval, zatímco jeden z nich – teprve 11letý –  působil jako hlídka.

Má se za to, že byla několika účastníky sexuálně zneužita a nejméně dvakrát znásilněna. K údajným trestným činům došlo během tří samostatných incidentů mezi 2. a 6. dubnem.

„Dívka byla zapůjčena a několikrát znásilněna různými způsoby,“ řekl zdroj belgickým novinám.

Státní zastupitelství v Západních Flandrech potvrdilo, že probíhá vyšetřování zapojení každého podezřelého do trestných činů.

Úřady zatkly deset nezletilých migrantů ve věku od 11 do 16 let. Čtyři z nich byli posláni do domácího vězení, zatímco šest bylo zadrženo v ústavu pro mladistvé delikventy, i když tři byli propuštěni na podmínečnou kauci po středečním soudním slyšení.

Přítel oběti zůstává ve vazbě, potvrdil ve čtvrtek jeho právník.

„Chápe, že je teď zavřený, ale je to pro něj také traumatizující. Je to velmi těžké i pro jeho rodiče, bohaté lidi, kteří se snažili dát svému synovi dobrou výchovu,“ řekl právník belgickým médiím.

„Rodiče nechápou, jak se to mohlo stát. Také mě zaráží, že podezřelí z těchto zločinů jsou stále mladší a mladší. To je velmi znepokojující,“ dodal právník.

Další právnička, která obhajovala jednoho z podezřelých, o němž se předpokládá, že je somálského původu, vyjádřila své zděšení nad okolnostmi trestných činů a prozradila, že se nikdy předtím nemusela zabývat zločinem tohoto druhu.

„To jsou hrozná fakta. Otázkou je, jak je možné, že tyto děti ztratily veškerý smysl pro normy. Co s tím máme dělat? Jak to vyřešíme? Je to otázka, která by měla být položena nejen soudci pro mladistvé, ale i společnosti jako celku. Za svou patnáctiletou kariéru jsem takové skutečnosti ještě nezažila,“ řekla právnička Kelly Decaluwéová.

Starosta Kortrijku Vincent Van Quickenborne vyjádřil nad případem šok.

„Státní zastupitelství mi nedovoluje se vyjadřovat k samotným faktům, ale o vyšetřování jsem věděl už delší dobu. Jsou to mizerné činy, pro které neexistují slova. Říkám to nejen jako politik, ale i jako otec tří malých dětí,“ řekl.

Od tohoto prvního incidentu však bylo odhaleno druhé skupinové znásilnění jiné belgické teenagerky ze stejného města.

Belgická média informovala, že v pátek večer se 17letá belgická dívka procházela se svým přítelem po Astridparku v Kortrijku, když byla napadena třemi mladými muži, kteří ji zatáhli do křoví a donutili ji k orálnímu sexu.

Přítel oběti se pokusil útoku zabránit, ale nepodařilo se mu to. Zavolal však policii, která okamžitě zareagovala a zatkla tři podezřelé, 18letého a dva 26leté.

Podezřelí útok popírali a trvali na tom, že sexuální akty byly dobrovolné.

I oni byli vzati do vazby a jejich vazba byla po prvním soudním jednání prodloužena o měsíc.

A jsme-li u aktuálních případů hromadných znásilnění, tak na závěr přidávám čerstvý případ francouzské středoškolačky.

Ta byla unesena dvěma nezletilými „mladíky“ (údajně příslušníky gangu) a znásilněna.

Šestnáctiletá studentka střední školy  v Nogent-sur-Marne byla v úterý přijata do nemocnice poté, co byla unesena, zbita, svlečena do naha a znásilněna dvěma mladíky. Údajně ji zbili po celém těle a pořezali ji na obličeji nožem a přezkou z opasku.

Informace o tomto špinavém příběhu zůstávají v této fázi stále nejasné. Bití a znásilnění se odehrávalo ve vstupní hale budovy nebo v podzemním parkovišti v oblasti Boulevard de Strasbourg v Nogentu.

Byl to nakonec kolemjdoucí, kdo útočníky překvapil a zahnal na útěk, uvedla prokuratura v Créteil.

Údajní pachatelé ve věku 14 a 15 let, kteří navštěvovali školu ve Fontenay-sous-Bois, dokonce scénu natočili a odvysílali na sociální síti Snapchat, aby svou oběť ponížili a upevnili svou nadvládu nad konkurenčním gangem z Nogentu.

Protože to byla jediná výtka, kterou středoškolačce vyčítali: že je studentkou v Nogent-sur-Marne.

Právě díky tomuto  videu se policii podařilo obvinit dva mladíky podezřelé ze spáchání těchto činů. Záběry bití dívky viděl zaměstnanec Národního vzdělávacího úřadu, který okamžitě informoval policii.

Dva teenageři, kteří žijí v Perreux-sur-Marne a Champigny-sur-Marne, byli zatčeni, potvrdila prokuratura v Créteil. Byli vzati do vazby na policejní stanici v Nogent-sur-Marne, zatímco oběť byla ošetřena na pohotovosti nedaleké nemocnice.

„Jejich vazba byla prodloužena,“ řekl prokurátor ve středu večer.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie