Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Belousovová skúma, kto je skutočný páchateľ bombových hrozieb na školách

www.slovanskenoviny.sk/rss Na hlásenie o údajných bombových vyhrážkach najmä na školách reagovali viacerí politici, vrátane ministra vnútra, ktorý chcel sprísniť tresty. Podľa Anny Belousovovej je však podstata niekde inde a má iný kontext. Myslí si, že to, čo sa udialo nemožno v žiadnom prípade brať na ľahkú váhu. Prečo? Pretože rozsah hrozieb bombovými útokmi bol obrovský. Niečo podobné […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Na hlásenie o údajných bombových vyhrážkach najmä na školách reagovali viacerí politici, vrátane ministra vnútra, ktorý chcel sprísniť tresty.

Podľa Anny Belousovovej je však podstata niekde inde a má iný kontext. Myslí si, že to, čo sa udialo nemožno v žiadnom prípade brať na ľahkú váhu. Prečo?

Pretože rozsah hrozieb bombovými útokmi bol obrovský. Niečo podobné sa v histórii Slovenska ešte nestalo. Pripomenula., že terčom hrozieb bolo 995 škôl, 110 budov bánk a 40 predajní elektroniky.

Hrozby boli, dá sa povedať, celkom rovnomerne rozložené po celom území Slovenska. Boli smerované hlavne na objekty, kde sú bezbranné deti. Teda tam, kde sa dá očakávať, že citlivo zareaguje celá spoločnosť, vysvetľuje ďalej možné skutočné motívy.

Odosielané boli z ruskej mailovej adresy a obsah mailov ukazoval na islamských extrémistov.

Podotkla, že masový útok prostredníctvom týchto online hrozieb sa udial v predvečer štátneho sviatku – Víťazstvo v boji nad fašizmom, kedy si pripomíname oslobodenie Slovenska Červenou armádou.

A následne poukázala na ďalšiu kontextovú súvislosť – v tomto čase vrcholí kampaň do Európskeho parlamentu a podľa nálad v spoločnosti (a nielen na Slovensku) sa dá očakávať doslova zemetrasenie v štruktúrach EÚ, uviedla Belousovová, ktorá mimochodom kandiduje tiež na kandidačnej vlasteneckej listine hnutia REPUBLIKA.

V krajinách EÚ podľa nej silnie vlastenecký front, ktorý má záujem zastaviť vojnové šialenstvo na Ukrajine a začať rokovania s Ruskom o mieri.

Následne všetko zhrnula do logickej línie: Je tu ruská adresa, islamský text. Priemerný čitateľ detektívok vie, že páchateľ stopy nezanecháva vôbec a nie ešte v písomnej forme. Z toho vyplýva, že páchateľove stopy tam chýbajú.

Zdôraznila fakt, že keďže celá akcia má jasný politický kontext, treba sa opýtať, kto tam nemá stopy ?„Myslím si, že každý si to vie veľmi ľahko domyslieť“, odkázala. Na koniec pridala ešte jednu otázku pre tých, čo by so závermi váhali: „Cui bono? V čí prospech?“

„Určite nie v prospech občanov Slovenska, ktorých väčšina má k Rusku pozitívny vzťah aj napriek úmornému snaženiu západu to zmeniť. Určite to nie je v prospech Ruska, ktoré opakovane volá po mierových rokovaniach. Určite to nie je v prospech ukrajinského ľudu, ktorý túži po mieri a odmieta umierať za zisky a udržanie mocenského postavenia Západu“, odpovedala v závere statusu na sociálnej sieti Anna Belousovová.

skspravy.sk

Príspevok Belousovová skúma, kto je skutočný páchateľ bombových hrozieb na školách je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie