Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bezplatné právne poradenstvo pre všetkých

Slovenská advokátska komora pri príležitosti Dňa advokácie pripravuje bezplatné právne poradenstvo pre občanov. Organizuje ho už v 18 mestách po celom Slovensku, a jedným z nich sú opäť Malacky. Tím advokátov bude bezplatne pomáhať komukoľvek, kto o to prejaví záujem. Bezplatné právne poradenstvo pre občanov bude v našom meste dostupné v stredu 24. apríla od 9.00 do 14.00 h v budove MsÚ (Bernolákova 5188/1A). Možnosť […]
Menej ako 1 min. min.

Slovenská advokátska komora pri príležitosti Dňa advokácie pripravuje bezplatné právne poradenstvo pre občanov. Organizuje ho už v 18 mestách po celom Slovensku, a jedným z nich sú opäť Malacky.

Tím advokátov bude bezplatne pomáhať komukoľvek, kto o to prejaví záujem. Bezplatné právne poradenstvo pre občanov bude v našom meste dostupné v stredu 24. apríla od 9.00 do 14.00 h v budove MsÚ (Bernolákova 5188/1A).

Možnosť bezplatnej pomoci môže využiť každý, kto potrebuje poradiť v rozličných oblastiach práva: rodinné, pracovné či spotrebiteľské záležitosti, ale aj témy z trestného a obchodného práva.

Ďalšie informácie sa dajú získať aj prostredníctvom QR kódu, ktorý je uvedený na letáku pod týmto článkom. V prípade otázok môžete kontaktovať Slovenskú advokátsku komoru na chladekova@sak.sk alebo +421 2 204 227 44.

Slovenská advokátska komora

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie