Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bezprecedentní nárůst úmrtnosti na Kypru během očkovacích kampaní

Kypr je další zemí, kde se jasně potvrzuje korelace mezi očkovací kampaní a náhlým nárůstem nadměrné úmrtnosti. Právě díky těmto již potvrzeným datům se stále jasněji ukazuje, jaké byly skutečné účinky genových injekcí. Výzkumníci z Velké Británie a Kypru se zaměřili na nadměrnou úmrtnost na Kypru během „doby covidové.“ Studie byla publikována na začátku tohoto […]
Menej ako 1 min. min.

Kypr je další zemí, kde se jasně potvrzuje korelace mezi očkovací kampaní a náhlým nárůstem nadměrné úmrtnosti. Právě díky těmto již potvrzeným datům se stále jasněji ukazuje, jaké byly skutečné účinky genových injekcí.

Výzkumníci z Velké Británie a Kypru se zaměřili na nadměrnou úmrtnost na Kypru během „doby covidové.“ Studie byla publikována na začátku tohoto roku v časopise Journal of Community Medicine & Public Health.

Výzkumníci svá zjištění opírají o údaje ministerstva zdravotnictví z let 2016 až 2022 a údaje evropské zdravotní služby ECDC o očkování proti Covidu a úmrtích.

Zjištění vědců jsou alarmující, píše investigativní novinářka Sonia Elijahová. Úmrtnost na Kypru prudce vzrostla zejména v letech 2021 a 2022, i když nepočítáte úmrtí na Covid.

Ve třetím a čtvrtém čtvrtletí roku 2021 došlo k obrovskému nárůstu celkové úmrtnosti o 34,1 a 11,8 procenta. V prvním čtvrtletí roku 2022 se počet úmrtí oproti průměru zvýšil o neuvěřitelných 30,7 procenta.

Vědci poznamenávají, že nárůst úmrtí v letech 2021 a 2022 se shoduje s očkovacími kampaněmi proti Covidu.

Během tohoto období byla na Kypru zavedena drakonická opatření, včetně omezení volného pohybu osob a zákazu vycházení. Obyvatelé museli žádat o povolení opustit své domovy, například za účelem nákupu potravin, prostřednictvím textových zpráv.

Ve vnitřních i venkovních prostorách museli všichni starší 6 let nosit roušku. V červenci 2021 byl představen SafePass, digitální certifikát, který lidé potřebovali například pro vstup do restaurací, hospod, nákupních center a dokonce i supermarketů.

Říkalo se mu také SlavePass (pozn.: pas otroka).

Tisíce lidí demonstrovaly před prezidentským palácem a zaútočily na televizní stanici. Prezident Nikos Anastasiadis označil protesty za „ránu demokracii.“

Do prosince 2022 dostalo alespoň dvě dávky experimentální genové terapie 72,1 procenta populace.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie