Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Biden na akci s celebritami opět „zamrzl“. Situaci zachraňoval Obama, ukazuje video

Lidé v sále zůstali v údivu, když se Joe Biden na pódiu zastavil a upřeně zíral před sebe. Pomocnou ruku – a to doslova – mu nabídl Barack Obama. Bidena chytil za paži a odvedl pryč. ČTĚTE TAKÉ: Jak zamávalo obvinění Trumpa a Bidenova syna s volbami? Voliči vyslali jasný vzkaz Incident téměř zastínil fakt, že […]
Menej ako 1 min. min.

Lidé v sále zůstali v údivu, když se Joe Biden na pódiu zastavil a upřeně zíral před sebe. Pomocnou ruku – a to doslova – mu nabídl Barack Obama. Bidena chytil za paži a odvedl pryč.

ČTĚTE TAKÉ: Jak zamávalo obvinění Trumpa a Bidenova syna s volbami? Voliči vyslali jasný vzkaz

Incident téměř zastínil fakt, že se na hvězdně obsazeném večírku podařilo vybrat na Bidenovu kampaň v přepočtu téměř 700 milionů korun. Podobný rozruch přitom vzbudil nepozorný americký prezident už několikrát.

Naposledy v pátek, kdy se na srazu lídrů nejbohatších demokracií světa náhle odpojil od hloučku a začal pomalu odcházet pryč. Situaci zachraňovala italská premiérka, která ho přivedla zpět.

Jeho rival Donald Trump mezitím pokračuje v kampani, kterou podle něj nemůže ohrozit ani jeho trestní stíhání či odsouzení.  Naposledy pozdravil své příznivce v Detroitu.

„Pamatujte si, že všechno to pronásledování se děje jenom proto, že kandiduji na prezidenta a vedu si v průzkumech mimořádně dobře. Od toho zmanipulovaného procesu v New Yorku se moje preference ještě zvýšily,“ řekl exprezident.

ČTĚTE TAKÉ: Žádné poznámky, ztlumený mikrofon a červené světlo. Trumpa a Bidena čeká na CNN tvrdá debata

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie