Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Biden označil zrútenie mosta v Baltimore za “hroznú nehodu”. Sľúbil postavenie nového

Americký prezident Joe Biden v utorok označil zrútenie mosta Key Bridge v Baltimore po náraze nákladnej lode do jedného z pilierov za “hroznú nehodu”, píše agentúra AFP. Americký prezident prisľúbil čo najskoršie opätovné postavenie mosta, hoci to zrejme istý čas potrvá. Na zvládnutie nehody a jej následkov však prisľúbil poskytnutie všetkých potrebných federálnych zdrojov. Kontajnerová loď […]
Menej ako 1 min. min.

Americký prezident Joe Biden v utorok označil zrútenie mosta Key Bridge v Baltimore po náraze nákladnej lode do jedného z pilierov za “hroznú nehodu”, píše agentúra AFP.

Americký prezident prisľúbil čo najskoršie opätovné postavenie mosta, hoci to zrejme istý čas potrvá. Na zvládnutie nehody a jej následkov však prisľúbil poskytnutie všetkých potrebných federálnych zdrojov.

Kontajnerová loď narazila okolo 01.30 h miestneho času do jedného z pilierov mosta Key Bridge v Baltimore neďaleko Washingtonu. Most sa zrútil a stále je nezvestných šesť ľudí. Celkovo ich bolo v čase nešťastia na moste osem, dvoch zachránili z vody.

Podľa posádky mala loď problém s pohonom a potvrdil to aj guvernér Moore, ale ďalšie podrobnosti neuviedol. Moore povedal, že predbežné vyšetrovanie naznačuje nehodu.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie