Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Biden se chystá oficiálně vyslat Americké vojenské kontraktory na Ukrajinu

Administrativa prezidenta Joea Bidena plánuje vyslat na Ukrajinu Americké vojenské kontraktory, aby údajně pomohli urychlit údržbu a opravy Amerických zbraňových systémů, které používá režim prezidenta Volodymyra Zelenského. Čtyři Američtí představitelé obeznámení s touto záležitostí údajně sdělili CNN, že na této politice se stále pracuje a prezident Biden ji ještě nepodepsal. „Neučinili jsme žádné rozhodnutí a […]
Menej ako 1 min. min.

Administrativa prezidenta Joea Bidena plánuje vyslat na Ukrajinu Americké vojenské kontraktory, aby údajně pomohli urychlit údržbu a opravy Amerických zbraňových systémů, které používá režim prezidenta Volodymyra Zelenského.

Čtyři Američtí představitelé obeznámení s touto záležitostí údajně sdělili CNN, že na této politice se stále pracuje a prezident Biden ji ještě nepodepsal.

„Neučinili jsme žádné rozhodnutí a jakákoli diskuse o tom je předčasná,“ řekl CNN jeden z představitelů režimu. „Prezident je naprosto pevně rozhodnut, že Americké jednotky na Ukrajinu nepošle.“

Zdá se, že CNN vytváří kouřovou clonu, protože „vypouští“ zprávy Bidenovým jménem a zároveň cituje zdroj, který tvrdí, že zprávy nejsou takové, jaké se zdají být.

Vyslání Amerických vojenských kontraktorů na Ukrajinu představuje další porušení červené linie Ruska. A přesto Bidenův režim pokračuje v posouvání této hranice a zároveň tvrdí, že „Američtí vojáci“ na Ukrajinu nejsou a ani nikdy nebudou vysláni.

Někdo by sice mohl namítnout, že vojenští kontraktoři nejsou totéž co vojáci, faktem však zůstává, že USA jsou do konfliktu stále přímo zapojeny, a to stále více takovými kroky, jako je tento.

Vzhledem k tomu, že mocní (TPTB) ztrácejí kontrolu nad ohavností známou jako Západní finanční systém, musí něco udělat, aby udrželi své korporace nad vodou a pod kontrolou. Proto se očekává, že Pentagon brzy začne zadávat zakázky Americkým společnostem, aby mohly působit na Ukrajině.

Představitelé tvrdí, že zelenou dostanou někdy v roce 2024, což je poprvé od Ruské invaze na Ukrajinu na začátku roku 2022, kdy Washington učiní takovýto velký krok a pokusí se převést svůj nelegitimní majetek z USA na Ukrajinu.

Samozřejmě, krycí historka je, že to vše je nezbytné pro boj s Ruskem a „vítězství ve válce“, ale pravdou je, že TPTB se snaží urvat co nejvíce, zatímco se jejich Titanic potápí ve zdánlivě pomalém pohybu. Součástí toho je opevnění a soustředění všeho, co ještě mají uvnitř Ukrajiny.

Pokud by lidé skutečně pochopili, jak je pro deep state důležité, aby Ukrajina zůstala pod plnou kontrolou Zelenského a spol. a mohla tak nadále vládnout, pochopili by, že Rusko se v mnoha ohledech snaží prokázat světu laskavost tím, že eliminuje parazity, kteří ovládli Ukrajinu.

V současné době musí Západní mocenské struktury převážet poškozené vojenské vybavení k opravě do blízkých zemí Severoatlantické aliance, jako je Polsko nebo Rumunsko. To dává Rusku příliš velký prostor k vítězství, a proto prioritou číslo jedna pro Bidenův režim není pracovat pro Američany, ale místo toho soustředit veškeré úsilí na Ukrajinu.

To samé mimochodem platí i pro vaše daně. Žádné z těchto peněz už nejdou na nic, co by pomohlo běžnému člověku. Místo toho putují do kapes Bidena, Zelenského a všech ostatních mocipánů, kteří tuto globální loupež umožňují.

Bidenův režim dal také zelenou tomu, aby Ukrajina začala používat Americké zbraně k úderům do nitra Ruska, což Putin varoval, že nebude tolerovat. Putinova reakce je zatím zdrženlivá, ale jakmile bude zdrženlivost odstraněna, všechny sázky jsou v tahu.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Biden se chystá oficiálně vyslat Americké vojenské kontraktory na Ukrajinu first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie