Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Biely dom sa musel po ďalšej Bidenovej blamáži ospravedlniť

www.slovanskenoviny.sk/rss Biely dom: Biden nezamrzol na mieste, ale pozdravil priaznivcov z pódia Zástupca tlačového tajomníka Bieleho domu Andrew Bates na sociálnej sieti X uviedol, že na predvolebnej akcii v Los Angeles americký prezident Joe Biden nezamrzol na mieste, ale iba pozdravil priaznivcov z pódia… Podľa Batesa, pokusy médií podsunúť, že Biden zamrzol, údajne pramenia z […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Biely dom: Biden nezamrzol na mieste, ale pozdravil priaznivcov z pódia

Zástupca tlačového tajomníka Bieleho domu Andrew Bates na sociálnej sieti X uviedol, že na predvolebnej akcii v Los Angeles americký prezident Joe Biden nezamrzol na mieste, ale iba pozdravil priaznivcov z pódia…

Podľa Batesa, pokusy médií podsunúť, že Biden zamrzol, údajne pramenia z neochoty akceptovať Bidenove úspechy.

„Tým, že predstierajú, že prezident, ktorý sa na pár sekúnd pozerá ponad jasajúci dav, je nejakým spôsobom nesprávny, (niektoré americké médiá – pozn. red.) len opäť priznávajú, že nedokážu akceptovať vodcovstvo, ktoré podporuje silný ekonomický rast a znižuje násilnú kriminalitu,“ – napísal námestník tlačového tajomníka Bieleho domu.

Takto Bates reagoval na články amerických médií, ktoré opisovali epizódu z predvolebnej akcie v Los Angeles, keď bývalý americký prezident Barack Obama musel odviesť zamrznutého Bidena z pódia za ruku.

Podobná situácia nastala 10. júna, keď Biden usporiadal koncert v Bielom dome na počesť Dňa emancipácie: na pár minút ho zachytila ​​kamera obklopená hosťami, všetci ostatní sa pohybovali v rytme hudby a Biden jednoducho zamrzol a takmer ani nemrkol.

Tím Biden sa 13. júna ospravedlnil za epizódu, v ktorej talianska premiérka Giorgia Meloniová vrátila amerického vodcu jeho kolegom z G7, keď zamyslene odišiel zo skupiny. Biden odstúpil od skupiny, aby pozdravil parašutistu, ktorý pristál neďaleko, povedal Bates.

Médiá, povedal, neukázali celý obraz, aby zavádzali divákov a „odvádzali pozornosť od Bidenových úspechov ilúziou jeho neprítomnosti“. Predstaviteľ administratívy mlčal o úlohe Meloniovej, ktorá musela prevziať kontrolu nad situáciou, ako v súčasnej situácii s Obamom.

skspravy.sk

Príspevok Biely dom sa musel po ďalšej Bidenovej blamáži ospravedlniť je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie