Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Billa zavírá pobočky, některé zmizely z map. Mají v tom chaos, zlobí se zákazníci

„Mám dotaz. Na Proseku zavřeli ‚malou‘ Billu. Je tam napsáno ‚Z technických důvodů‘, ale pobočka už není ani v seznamu prodejen na Billa.cz ani třeba na mapách na Seznamu. Nevíte někdo, zda úplně skončila? To by mě mrzelo, ve ‚velké‘ se člověk mnohem víc zdrží (a mnohem víc utratí),“ vznesla dotaz na Facebooku jedna z obyvatelek […]
Menej ako 1 min. min.

„Mám dotaz. Na Proseku zavřeli ‚malou‘ Billu. Je tam napsáno ‚Z technických důvodů‘, ale pobočka už není ani v seznamu prodejen na Billa.cz ani třeba na mapách na Seznamu. Nevíte někdo, zda úplně skončila? To by mě mrzelo, ve ‚velké‘ se člověk mnohem víc zdrží (a mnohem víc utratí),“ vznesla dotaz na Facebooku jedna z obyvatelek pražského Proseku.

ČTĚTE TAKÉ: Zákazníkům v Kladně zavřeli před nosem. Billa tam nečekaně ukončila provoz a zmizela z mapy

„Je sice hezké, že Billa informuje o akčních slevách, ale už neinformuje o tom, proč postupně bez upozornění zavírá prodejny. 13. 7. 2024 zavřeli prodejnu Radimova na Praze 6, prodejnu v Kladně a jiné. Odpověď je z technických důvodů. To o těch ‚technických důvodech‘ nevěděli dřív?“ rozhořčila se další zákaznice.

Řetězec uvedl, že jde o běžný postup. „Uzavírky z technických důvodů jsou běžné a není neobvyklé, že se občas přihodí ve stejné době. Celý tým našich techniků aktivně pracuje na odstranění a díky tomu jsou čtyři ze šesti uzavřených prodejen už opět v provozu. Věříme, že k brzkému otevření dojde i v Kladně a na Praze 6,“ napsal v odpovědi zákaznici tým společnosti Billa.

Na další problémy se pak musí připravit lidé v Praze na Krakově. Řetězec na svých webových stránkách upozornil, že prodejnu čeká v červenci rekonstrukce, která si vyžádá její uzavření. „Posledním prodejním dnem bude úterý 23. července. Na zákazníky se pak v nově rekonstruované prodejně těšíme opět na konci srpna. O přesném dni otevření vás budeme informovat,“ uvedla společnost.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nákupy potravin před expirací? Motivace zákazníků je prostá, experti radí pravidlo „tří O“

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie