Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Binance má skvelú správu pre všetkých fanúšikov Ronalda. Toto si nesmiete nechať ujsť

Binance, popredná svetová kryptoburza, spustila novú NFT kolekciu v spolupráci so svetoznámym futbalistom Cristianom Ronaldom. Kolekcia nesie názov The Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia a je ďalšou v sérii úspešných NFT kolekcií, ktoré Binance vytvorila s ikonickou športovou hviezdou. Jedinečné NFT Táto exkluzívna kolekcia oslavuje Ronaldov prestup do saudskoarabského klubu Al Nassr a […]
Menej ako 1 min. min.

Binance, popredná svetová kryptoburza, spustila novú NFT kolekciu v spolupráci so svetoznámym futbalistom Cristianom Ronaldom. Kolekcia nesie názov The Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia a je ďalšou v sérii úspešných NFT kolekcií, ktoré Binance vytvorila s ikonickou športovou hviezdou.

Jedinečné NFT

Táto exkluzívna kolekcia oslavuje Ronaldov prestup do saudskoarabského klubu Al Nassr a jeho cestu na Blízky východ. Kolekcia ponúka fanúšikom a zberateľom možnosť vlastniť unikátne digitálne umenie zobrazujúce kľúčové momenty Ronaldovej kariéry a jeho novú kapitolu v Al Nassri.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

NFT v kolekcii sú rozdelené do niekoľkých úrovní vzácnosti, od bežných až po super-super-rare. Majitelia týchto NFT získajú rôzne výhody a odmeny, vrátane šance vyhrať podpísané dresy, virtuálne stretnutia s Ronaldom či fyzické zberateľské predmety.

Kolekcia predstavuje sedem jedinečných NFT, z ktorých každá reprezentuje významné miesto v bohatej kariére Cristiana Ronalda – Madeiru, Lisabon, Manchester, Madrid, Turín, Saudskú Arábiu a Portugalsko. Zberatelia môžu zbierať a získavať úžitkové predmety a odmeny na základe počtu jedinečných NFT, ktoré z kolekcie vlastnia.

Jednotlivé NFTs sa dajú kúpiť od 29. mája do 18. júna. Cena jedného je len 35 eur.

Registrovať sa

Unikátna spolupráca

Partnerstvo medzi Binance a Cristianom Ronaldom prinieslo fanúšikom už niekoľko jedinečných NFT kolekcií. Táto najnovšia ponúka ďalšiu príležitosť pre fanúšikov a zberateľov získať kúsok digitálnej histórie spojenej s jedným z najlepších futbalistov všetkých čias a zároveň osláviť jeho novú životnú kapitolu v Saudskej Arábii.

Kolekcia “The Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia” je dostupná exkluzívne na NFT marketplace Binance a vďaka rôznym úrovniam vzácnosti je prístupná pre široké spektrum fanúšikov a zberateľov. Je to ďalší skvelý príklad toho, ako Binance využíva technológiu blockchain a silu popkultúry na tvorbu jedinečných digitálnych zážitkov.

TIP Registrovať sa a získať NFT

The post Binance má skvelú správu pre všetkých fanúšikov Ronalda. Toto si nesmiete nechať ujsť appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie