Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Binance odpaľuje svoj nový Megadrop. Takto získate kryptomeny zdarma

Binance, popredná kryptomenová burza, nedávno uviedla na trh svoju novú platformu s názvom Binance Megadrop. Táto revolučná platforma je navrhnutá tak, aby umožňovala distribúciu tokenov prostredníctvom airdropov a plnenia úloh v ekosystéme web 3.0. Používatelia majú možnosť získať skorý prístup k odmenám z vybraných projektov web 3.0 ešte pred tým, ako budú ich tokeny oficiálne […]
Menej ako 1 min. min.

Binance, popredná kryptomenová burza, nedávno uviedla na trh svoju novú platformu s názvom Binance Megadrop. Táto revolučná platforma je navrhnutá tak, aby umožňovala distribúciu tokenov prostredníctvom airdropov a plnenia úloh v ekosystéme web 3.0.

Používatelia majú možnosť získať skorý prístup k odmenám z vybraných projektov web 3.0 ešte pred tým, ako budú ich tokeny oficiálne uvedené na burze Binance. Môžu tak urobiť dvoma spôsobmi: buď uzamknutím svojich BNB tokenov alebo splnením stanovených úloh vo svojej web 3.0 peňaženke. Binance Megadrop tak otvára dvere novým príležitostiam a umožňuje používateľom stať sa súčasťou rozvíjajúceho sa sveta web 3.0 projektov.

Megadrop Lista

Druhým projektom na platforme Binance Megadrop je Lista (LISTA) – likvidný staking a decentralizovaný stablecoinový protokol. Používatelia sa budú môcť zapojiť do Lista Megadrop od 30.5.2024 00:00:00 (UTC). Odhaduje sa, že stránka Lista Megadrop bude dostupná v aplikácii Binance do 24 hodín.

Binance následne uvedie na trh kryptomenu Lista (LISTA) 20.6.2024 o 10:00 (UTC) a otvorí obchodovanie s obchodnými pármi:

LISTA/BTC,
LISTA/USDT,
LISTA/BNB,
LISTA/FDUSD a
LISTA/TRY.

Celková ponuka tokenov LISTA je 1 miliarda, pričom 100 miliónov LISTA (10 % z celkovej zásoby) bude alokovaných ako odmeny v rámci Megadrop kampane. Počiatočná ponuka v obehu bude predstavovať 230 miliónov LISTA tokenov (23 % z maximálnej ponuky).

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

Zapojte sa do Binance Megadropu

Prihláste sa do svojho účtu na Binance a predplaťte si uzamknuté BNB produkty cez službu Simple Earn. Následne dokončite určené úlohy súvisiace s web 3.0 vo svojej Binance Web3 peňaženke.

Odmeny z Megadrop sa budú rozdeľovať podľa celkového skóre každého používateľa v pomere k súhrnnému skóre všetkých oprávnených účastníkov. Vaše skóre sa vypočíta na základe objemu BNB, dĺžky predplatného obdobia a bonusov za splnené úlohy Web3.

Ako získať LISTA zdarma

1. Prihláste sa do svojho účtu Binance.

2. Predplaťte si uzamknuté produkty BNB a/alebo dokončite Web3 Questy, aby ste získali skóre. Ak chcete dokončiť Web3 Questy, uistite sa, že máte aspoň jednu aktívnu Web3 peňaženku Binance. Ak ste tak ešte neurobili, zaregistrujte si účet Binance a vytvorte si svoju prvú Web3 peňaženku teraz.

3. Dokončite uzamknutie BNB na Simple Earn, aby ste získali skóre.

4. Prejdite na Megadrop v aplikácii Binance a dokončite všetky určené úlohy Web3, aby ste nazbierali skóre a získali násobiteľa skóre.

Binance Megadrop tak predstavuje ďalší míľnik v snahe Binance prinášať používateľom inovatívne riešenia a podporovať adopciu web 3.0 technológií.

Vďaka tejto platforme získajú používatelia nielen skorý prístup k perspektívnym web 3.0 projektom, ale aj možnosť aktívne sa podieľať na ich rozvoji a byť odmenení za svoju angažovanosť.

TIP Registrovať sa na Binance a získať skvelé bonusy

The post Binance odpaľuje svoj nový Megadrop. Takto získate kryptomeny zdarma appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie