Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Binance sa stretáva s nepriazňou Filipínskych úradov

Filipínska komisia pre cenné papiere a burzu (SEC) požiadala technologických gigantov Apple a Google, aby odstránili aplikácie Binance zo svojich obchodov s aplikáciami dostupných filipínskym používateľom. Tento krok prichádza po tvrdeniach, že Binance pôsobí v krajine bez potrebnej licencie a porušuje filipínsky zákon o cenných papieroch. Podľa vyjadrenia SEC predsedu Emila B. Aquina, prístup k […]
Menej ako 1 min. min.

Filipínska komisia pre cenné papiere a burzu (SEC) požiadala technologických gigantov Apple a Google, aby odstránili aplikácie Binance zo svojich obchodov s aplikáciami dostupných filipínskym používateľom. Tento krok prichádza po tvrdeniach, že Binance pôsobí v krajine bez potrebnej licencie a porušuje filipínsky zákon o cenných papieroch.

Podľa vyjadrenia SEC predsedu Emila B. Aquina, prístup k webovým stránkam a aplikáciám Binance predstavuje „hrozbu pre bezpečnosť finančných prostriedkov investujúcich Filipíncov.“ Preto SEC žiada spoločnosti Google a Apple, aby zamedzili prístup k týmto aplikáciám a pomohli znížiť ďalšie šírenie nezákonných aktivít v krajine. SEC tiež vyzýva filipínskych investorov, aby uzavreli svoje účty na Binance a presunuli svoje držby kryptomien do peňaženiek alebo účtov u registrovaných poskytovateľov kryptomenových služieb.

Táto žiadosť odráža eskaláciu v boji SEC proti Binance, ktorý začal už v novembri 2023, keď Komisia obvinila kryptoburzu z prevádzkovania bez potrebnej licencie. SEC tiež varovala jednotlivcov pred zapojením sa do aktivít, ktoré podporujú Binance, a pohrozila trestami vrátane odňatia slobody.

Dôsledky tejto žiadosti môžu mať významný vplyv na prevádzku Binance na Filipínach a zdôrazňujú prísnejší regulačný prístup ku kryptomenám v rôznych častiach sveta. SEC varovala filipínskych investorov pred používaním služieb Binance, pričom zdôraznila riziká spojené s používaním neregulovaných platforiem. Tento vývoj je ďalším krokom v snahe filipínskych regulátorov udržať kontrolu nad kryptomenovým trhom a chrániť investorov pred potenciálnymi rizikami.

Zdroj: bitcoin

Príspevok Binance sa stretáva s nepriazňou Filipínskych úradov je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie