Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Biológ dobrovoľne kŕmi svojou krvou komáre. Pozrite si šokujúce video

11.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/60secdocs). Video, na ktorom biológ vložil ruku do komory naplnenej komármi, aby ich nakŕmil, sa stalo virálnym. Šokujúce video vyvolalo rôzne reakcie. Video, na ktorom biológ vložil ruku do komory naplnenej komármi, aby ich nakŕmil, sa stalo virálnym.Foto: instagram.com/60secdocs Video biológa, ktorý denne kŕmi komáre svojou krvou, sa stalo […]
Menej ako 1 min. min.

11.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/60secdocs).

Video, na ktorom biológ vložil ruku do komory naplnenej komármi, aby ich nakŕmil, sa stalo virálnym. Šokujúce video vyvolalo rôzne reakcie.

Video, na ktorom biológ vložil ruku do komory naplnenej komármi, aby ich nakŕmil, sa stalo virálnym.
Foto: instagram.com/60secdocs

Video biológa, ktorý denne kŕmi komáre svojou krvou, sa stalo virálnym na sociálnych sieťach. Na záberoch je vidieť, ako dobrovoľne vkladá ruku do komory naplnenej komármi. Biológ Perran Ross, ktorý sa zaoberá výskumom komárov, tvrdí, že niekto musí tie tvory nakŕmiť a vzal to na seba.

Jeho video je zdieľané na instagramovej stránke 60secdocs. Stránka rozpráva príbehy ľudí z celého sveta prostredníctvom videí za menej ako jednu minútu.

„Okrem výskumu vlastností komárov a ich životnosti zahŕňa práca Mosquito-Mana (aka Dr Perran Ross) ako experimentálneho biológa strčiť ruku do klietok proti komárom a nechať ich na desať sekúnd uhryznúť. Jeho najväčším úlovkom bolo 15 000 uštipnutí komármi,“ uvádza sa v popise zverejnenom spolu s biológovým videom.

Vo videu si Ross nasadí na ruku tenkú rukavicu a strčí ju do sklenenej komory naplnenej komármi. Len čo vloží ruku, komáre si sadnú na jeho ruku a začnú mu sať krv. Keď vytiahne ruku, je plná mnohých bodnutí komármi. Vo videu sa podelí aj o to, prečo to robí.

Pozrite si celé video tu:

Odkedy bolo video zdieľané, nazbieralo viac ako 411 tisíc zobrazení – a stále pribúdajú. Podiel ďalej nazbieral takmer 8400 lajkov. Ľudia pri zdieľaní videa uverejňovali aj rôzne komentáre.

POZRITE TIEŽ AJ: Záchranná akcia v pohrebnom ústave. „Mŕtva“ začala dýchať

Čo o tomto videu povedali používatelia Instagramu?

„Toto je doslova moja verzia pekla,“ napísal používateľ Instagramu.

„Zdravím, som tiež PhD lekársky entomológ, ktorý pracuje s komármi. Vyrábajú umelé kŕmidlá, ktoré vám zabránia v tom, aby ste to museli robiť,“ zdieľa ďalší.

„Chcem vedieť, či si buduje toleranciu voči svrbeniu!,“ čudovala sa tretia.

„Namiesto toho, aby sme museli prejsť pohryznutím, bolo by možné urobiť im odber krvi a dať im to do misky? A dať tam nejakú prísadu proti zrážaniu, aby sa zabránilo zrážaniu? Alebo by to odradilo komáre?,“ napísal štvrtý.

Podľa svojej osobnej webovej stránky je Dr Perran Ross „postdoktorandským výskumníkom v skupine pre výskum adaptácie na škodcov a životné prostredie (PEARG) na Inštitúte Bio21 a na University of Melbourne“.

V súčasnosti vedie výskum „aplikácie symbiotických baktérií (nazývaných endosymbionty) na kontrolu hmyzích škodcov a prenášačov chorôb“.

Čo si myslíte o tomto videu biológa, ktorý vkladá ruku do komory naplnenej komármi, aby ich nakŕmil?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Žirafa vytiahla z auta dvojročné dieťa. Zábery zo safari parku mrazia po chrbte

Chcela sa odfotiť. Odniesli ju rozbúrené vlny. Služby stále prehľadávajú more

The post Biológ dobrovoľne kŕmi svojou krvou komáre. Pozrite si šokujúce video appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie