Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bitcoin a udalosti vplývajúce na trhy

Cenová akcia Bitcoinu (BTC) po halvingu ukazuje, že obchodníci a investori majú stále vysoké očakávania ohľadom ďalšieho vývoja hodnoty tohto digitálneho aktíva. Tu je päť kľúčových bodov, ktoré treba tento týždeň sledovať v súvislosti s Bitcoinom: Likvidita a volatilita po halvingu:Bitcoin prechádza obdobím výraznej volatility po halvingu, pričom sa obchoduje blízko hranice 66 000 dolárov. […]
Menej ako 1 min. min.

Cenová akcia Bitcoinu (BTC) po halvingu ukazuje, že obchodníci a investori majú stále vysoké očakávania ohľadom ďalšieho vývoja hodnoty tohto digitálneho aktíva. Tu je päť kľúčových bodov, ktoré treba tento týždeň sledovať v súvislosti s Bitcoinom:

Likvidita a volatilita po halvingu:
Bitcoin prechádza obdobím výraznej volatility po halvingu, pričom sa obchoduje blízko hranice 66 000 dolárov. Knihy objednávok naznačujú prítomnosť veľkých blokov likvidity, ktoré môžu ovplyvniť cenový vývoj. Tieto pohyby naznačujú, že Wall Street a inštitúcie môžu mať vplyv na trhovú dynamiku, čo zvyšuje riziko kolísania cien.

Fáza opätovnej akumulácie a budúci parabolický rast:
Analytici predpokladajú, že Bitcoin sa nachádza vo fáze opätovnej akumulácie po halvingu, čo môže viesť k obdobiu konsolidácie pred parabolickým rastom. Niektorí analytici, ako Rekt Capital, navrhujú, že súčasné cenové rozpätie môže byť predzvesťou výrazného nárastu ceny v dlhodobom horizonte.

Makroekonomické faktory a index PCE:
Makroekonomické ukazovatele, ako je hrubý domáci produkt (HDP) a index výdavkov na osobnú spotrebu (PCE), môžu ovplyvniť trhovú náladu a volatilitu. Federálny rezervný systém USA si všíma tieto ukazovatele, čo môže mať vplyv na ich politiku úrokových sadzieb, a tým aj na trhy s kryptomenami.

Transakčné poplatky a ich vplyv na ťažbu:
Poplatky za Bitcoinové transakcie po halvingu výrazne stúpli, čo môže byť dôsledkom zvýšeného dopytu alebo runy. To môže mať vplyv na ekonomiku ťažby Bitcoinu, čo môže spôsobiť, že niektorí ťažiari môžu byť nútení vypnúť svoje zariadenia. Charles Edwards poznamenal, že náklady na ťažbu sú vyššie ako súčasná spotová cena, čo môže viesť k posunom v dynamike ťažby.

Index strachu a chamtivosti a sentiment trhu:
Crypto Fear and Greed Index, ktorý meria náladu na trhu, naznačuje, že krypto sentiment sa rýchlo vracia do zóny chamtivosti po nedávnom poklese. To môže naznačovať obnovenú dôveru investorov, čo môže byť pozitívne pre ďalší vývoj ceny Bitcoinu.

Tieto faktory spolu naznačujú, že Bitcoin má pred sebou zaujímavý týždeň. Volatilita a trhový sentiment budú kľúčovými prvkami, ktoré môžu ovplyvniť budúci vývoj ceny a určia, či Bitcoin vstúpi do novej fázy parabolického rastu po halvingu alebo zažije ďalšiu konsolidáciu.

Zdroj: cointelegraph

Príspevok Bitcoin a udalosti vplývajúce na trhy je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie