Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bitcoin na cenu 13 miliónov dolárov, predikuje Michael Saylor

Bitcoin doslova poletí nahor. Michael Saylor, zakladateľ a bývalý generálny riaditeľ spoločnosti MicroStrategy, známy svojou neochvejnou podporou Bitcoinu, nedávno urobil odvážnu predikciu. Tvrdí, že BTC by mohol v budúcnosti dosiahnuť hodnotu až 13 miliónov dolárov za jednu mincu. Saylor sa stal jedným z najznámejších zástancov Bitcoinu, keďže jeho spoločnosť MicroStrategy je jedným z najväčších korporátnych […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin doslova poletí nahor. Michael Saylor, zakladateľ a bývalý generálny riaditeľ spoločnosti MicroStrategy, známy svojou neochvejnou podporou Bitcoinu, nedávno urobil odvážnu predikciu. Tvrdí, že BTC by mohol v budúcnosti dosiahnuť hodnotu až 13 miliónov dolárov za jednu mincu. Saylor sa stal jedným z najznámejších zástancov Bitcoinu, keďže jeho spoločnosť MicroStrategy je jedným z najväčších korporátnych držiteľov tejto kryptomeny. Táto predpoveď znie ambiciózne, no čo stojí za jeho optimizmom?

Bitcoin a digitálne zlato

Michael Saylor často prirovnáva Bitcoin k digitálnemu zlatu. Zároveň tvrdí, že ide o najlepšiu formu uchovávateľa hodnoty, aká bola kedy vynájdená. Podľa neho má BTC potenciál nahradiť tradičné aktíva ako zlato. Dôvodom je, že je bezpečný, vzácny a jeho množstvo je limitované na 21 miliónov mincí. V jeho očiach by sa tak Bitcoin mohol stať globálnym rezervným aktívom, ktoré by mohli využívať inštitúcie, firmy i jednotlivci na ochranu svojho majetku.

Saylorove argumenty

Saylorova predpoveď o hodnote 13 miliónov dolárov za Bitcoin sa zakladá na myšlienke, že kryptomena bude pokračovať v dlhodobom zhodnocovaní. Tvrdí, že Bitcoin prekoná tradičné formy úspor a investícií. Ako dôvody uvádza, že je digitálny, decentralizovaný a odolný voči inflácii, ktorá ohrozuje fiat meny. Ak by sa jeho vízia naplnila, Bitcoin by mohol prevziať veľký podiel na globálnom finančnom trhu.

Podľa Saylora existuje niekoľko kľúčových faktorov, ktoré môžu Bitcoin poháňať smerom k tejto extrémnej hodnote. Prvým z nich je adopcia Bitcoinu inštitúciami, ktoré začínajú vidieť kryptomenu ako alternatívu k tradičným aktívam. Banky, fondy a ďalšie finančné inštitúcie by mohli v budúcnosti viac investovať do BTC, čím by sa zvýšila jeho hodnota.

92%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Bitmarkets a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

The post Bitcoin na cenu 13 miliónov dolárov, predikuje Michael Saylor appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie