Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bitcoin: Očakávaný odraz v júli po negatívnom júni

Bitcoin, najznámejšia kryptomena na svete, prešiel v posledných mesiacoch značnou volatilitou. Po negatívnom vývoji v júni, kedy cena Bitcoinu klesla, analytici teraz predpovedajú možný odraz v júli. Tento fenomén nie je nezvyčajný a historické údaje naznačujú, že Bitcoin má tendenciu zotaviť sa po negatívnych mesiacoch. Podľa Aliho Martineza, analytika kryptotrhu, Bitcoin zaznamenal v júli priemerné […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin, najznámejšia kryptomena na svete, prešiel v posledných mesiacoch značnou volatilitou. Po negatívnom vývoji v júni, kedy cena Bitcoinu klesla, analytici teraz predpovedajú možný odraz v júli. Tento fenomén nie je nezvyčajný a historické údaje naznačujú, že Bitcoin má tendenciu zotaviť sa po negatívnych mesiacoch.

Podľa Aliho Martineza, analytika kryptotrhu, Bitcoin zaznamenal v júli priemerné zvýšenie ceny o 7,98% po „negatívnom júni“. Tento trend podporuje aj nedávna analýza, ktorá ukazuje, že Bitcoin môže skončiť svoju korekciu a v júli sa vrátiť k rastu. Tieto predpovede sú založené na sezónnych dátach a môžu byť pre investorov signálom k opatrnosti alebo k akcii.

Významným faktorom, ktorý môže ovplyvniť cenu Bitcoinu, je aktivita ťažiarov a vládnych predajov. Napríklad, zvýšená aktivita ťažiarov pri predaji Bitcoinu na burzách môže signalizovať medvediu dynamiku. Okrem toho, veľké presuny Bitcoinu vládami USA a Nemecka na burzy mohli vyvolať obavy medzi obchodníkmi a prispieť k poklesu ceny o 2,5% v tomto týždni.

Napriek týmto tlakom na trh, niektorí experti, ako Noelle Acheson a Nic Carter, naznačujú, že vyplatenia Mt. Gox nemusia spôsobiť významný predaj. Očakáva sa, že mnoho veriteľov si svoje Bitcoiny ponechá, čím sa zníži predpokladaný predajný tlak.

Zatiaľ čo niektorí investori môžu byť opatrní vzhľadom na nedávne výkyvy, iní môžu vidieť potenciálne oživenie v júli ako príležitosť. Vzhľadom na historické vzory a aktuálne trhové podmienky je dôležité, aby sa investori riadili dôkladnou analýzou a strategickým plánovaním.

Bitcoin sa momentálne obchoduje za približne 61 650 dolárov, s trhovou kapitalizáciou presahujúcou 1,2 bilióna dolárov. Aj keď je budúcnosť kryptomeny neistá, analytici a investori budú naďalej pozorne sledovať jeho vývoj a hľadať signály, ktoré by mohli naznačovať ďalší smer trhu.

Zdroj: Benzinga

Príspevok Bitcoin: Očakávaný odraz v júli po negatívnom júni je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie