Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bitcoin predbehne v kapitalizácii striebro, ak prekoná túto hranicu

Bitcoin je v čase písania článku na hodnote približne 71 200 dolárov. Ak by vystúpal ešte vyššie, mohol by atakovať striebro v rámci kapitalizácie. V prvej desiatke aktív v globálnom meradle by sa tak posunul už na ôsme miesto a nahradil by tak práve druhý najznámejší cenný kov na svete. Rebríčku dlhodobo vládne zlato s […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin je v čase písania článku na hodnote približne 71 200 dolárov. Ak by vystúpal ešte vyššie, mohol by atakovať striebro v rámci kapitalizácie. V prvej desiatke aktív v globálnom meradle by sa tak posunul už na ôsme miesto a nahradil by tak práve druhý najznámejší cenný kov na svete. Rebríčku dlhodobo vládne zlato s neprekonateľným náskokom, ktoré je nasledované spoločnosťami Microsoft a Apple.

Kľúčová hodnota

Kľúčová hodnota, ktorú by Bitcoin musel dosiahnuť, je 93 000 dolárov. To by ho dostalo v hodnotení vyššie. Po jej dosiahnutí by v súčasnosti prekonal hodnotu striebra. Analýza prichádza v čase, keď sa kryptomena blíži k svojim historickým maximám a mnohí investori a analytici sa zamýšľajú nad jej potenciálom prekonať tradičné komodity a aktíva.

Bitcoin je zatiaľ na 9. mieste. Zdroj: 8marketcap.com

Hodnota trhu so striebrom sa odhaduje na približne 1,4 bilióna dolárov. Aby Bitcoin dosiahol rovnakú trhovú kapitalizáciu, jeho cena by musela byť práve okolo 93 000 dolárov za jednotku. To je od súčasných cien pomerne blízko. Tento cenový cieľ sa zdá byť ambiciózny, ale nie nepravdepodobný vzhľadom na dynamiku trhu s kryptomenami a predchádzajúce výrazné cenové skoky Bitcoinu.

Bitcoin už v minulosti prekonal významné míľniky, ktoré sa zdali byť nepravdepodobné. Od svojho vzniku v roku 2009 zaznamenal exponenciálny rast a pritom prekonal mnohé tradičné aktíva, vrátane niektorých drahých kovov. Príkladom je zlato, ktoré Bitcoin prekonal v rámci rastu hodnoty za posledných desať rokov.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

The post Bitcoin predbehne v kapitalizácii striebro, ak prekoná túto hranicu appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie