Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bitcoin stúpa uprostred rozhodnutia súdu v prípade Trump

Bitcoin a širší trh s kryptomenami zažívajú prudký rast, keďže obchodníci reagujú na najnovšie správy týkajúce sa Donalda Trumpa. Kľúčové body: Rast cien bitcoinu: Vlajková kryptomena poskočila späť nad 63 000 USD, pričom altcoiny zaznamenali podobné zisky. Vplyv súvisiaci s Trumpom: Trh pozitívne reagoval na rozhodnutie sudcu zamietnuť Trumpov prípad týkajúci sa tajných dokumentov a […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin a širší trh s kryptomenami zažívajú prudký rast, keďže obchodníci reagujú na najnovšie správy týkajúce sa Donalda Trumpa.

Kľúčové body:

Rast cien bitcoinu: Vlajková kryptomena poskočila späť nad 63 000 USD, pričom altcoiny zaznamenali podobné zisky.

Vplyv súvisiaci s Trumpom: Trh pozitívne reagoval na rozhodnutie sudcu zamietnuť Trumpov prípad týkajúci sa tajných dokumentov a nedávny pokus o atentát na Trumpa z 13. júla.

Mince s tematikou Trumpa: Mince ako MAGA, STRUMP a TREMP zaznamenali zvrat vo svojich predchádzajúcich poklesoch a potenciálne by mohli stúpnuť vyššie, keďže kryptokomunita sa pred voľbami v USA stáva býčou.

Rozhodnutie sudcu:

Americká okresná sudkyňa Aileen Cannonová zamietla Trumpovo trestné konanie týkajúce sa nezákonného uchovávania tajných dokumentov na konci jeho funkčného obdobia v roku 2021. Rozhodnutie padlo 15. júla, pričom sudkyňa Cannonová rozhodla, že vymenovanie špeciálneho prokurátora Jacka Smitha porušilo klauzulu o vymenovaní, ktorú obsahuje Ústava USA. Toto rozhodnutie nasledovalo po tom, ako federálny sudca v marci zamietol Trumpov návrh na zamietnutie prípadu.

vplyv na kryptomeny:

Pokus o atentát: Len dva dni predtým Trump prežil pokus o atentát, čo ešte viac ovplyvnilo náladu na trhu.

Rozhodnutie Najvyššieho súdu: Najvyšší súd USA nedávno rozhodol, že Trump má imunitu voči trestnému stíhaniu za činy spáchané počas jeho prezidentovania. Toto rozhodnutie ovplyvnilo Trumpove právne stratégie vrátane návrhu na zrušenie jeho odsúdenia v prípade utajovaných peňazí.

Sentiment na trhu**: Tieto udalosti prispeli k býčej nálade na trhu s kryptomenami. Analytici naznačujú, že Trumpovo víťazstvo by mohlo byť pre kryptomeny priaznivé.

Prílev do ETF: Spotové ETF na bitcoin zaznamenali v súvislosti s pohybmi na trhu súvisiacimi s Trumpom nepretržitý čistý prílev. Analytici Coinbase predpokladajú, že Trumpovo víťazstvo by mohlo Bitcoin a kryptomeny posunúť vyššie v 4. štvrťroku 2024 a v roku 2025.

Záver:

Kombinácia Trumpových právnych víťazstiev a nedávneho pokusu o atentát viedla k pozitívnej reakcii trhu, čo viedlo k rastu Bitcoinu a ďalších kryptomien. Býčiu náladu podporuje potenciál Trumpovho politického vzostupu, ktorý mnohí členovia kryptokomunity považujú za priaznivý pre digitálne aktíva.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Bitcoin stúpa uprostred rozhodnutia súdu v prípade Trump je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie