Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bitcoin: Technická analýza a predpovede trhu

Bitcoin (BTC), prvá a najznámejšia kryptomena, je opäť v centre pozornosti analytikov a investorov. V poslednom čase sa objavili správy od pseudonymného analytika známeho ako Rekt Capital, ktorý svojim pol miliónom sledovateľov na sociálnych sieťach naznačil, že Bitcoin môže byť na prahu veľkého rastu. Tento názor podporujú aj technické údaje, ktoré naznačujú, že Bitcoin robí […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin (BTC), prvá a najznámejšia kryptomena, je opäť v centre pozornosti analytikov a investorov. V poslednom čase sa objavili správy od pseudonymného analytika známeho ako Rekt Capital, ktorý svojim pol miliónom sledovateľov na sociálnych sieťach naznačil, že Bitcoin môže byť na prahu veľkého rastu. Tento názor podporujú aj technické údaje, ktoré naznačujú, že Bitcoin robí „všetky správne technické kroky“ na to, aby sa opäť stal silnou investíciou.

Podľa analytika, Bitcoin nedávno uzavrel týždeň nad spodnou hranicou svojho obchodného kanála, čo je považované za býčí signál. Tento krok môže naznačovať, že Bitcoin sa pripravuje na testovanie a udržanie tejto úrovne ako novej podpory, čo by mohlo viesť k ďalšiemu rastu ceny.

Dominancia Bitcoinu, ktorá meria jeho podiel na celkovej trhovej kapitalizácii kryptomien, tiež pokračuje v raste, dosahujúc úrovne nevidené za posledných päť rokov. Tento trend môže naznačovať, že investori majú väčší apetít pre Bitcoin v porovnaní s altcoinmi, čo by mohlo prispieť k jeho stabilite a rastu.

Rekt Capital tiež poukázal na Pi Cycle Top Indicator, nástroj technickej analýzy, ktorý sleduje cenové trendy voči 111-dňovému a 350-dňovému kĺzavému priemeru. Historicky, keď 111-dňový priemer prekročí 350-dňový priemer, korelovalo to s vrcholmi trhu. Podľa tohto indikátora, Bitcoin ešte nie je blízko vrcholu býčieho trhu, a analytik predpovedá, že vrchol by mohol byť dosiahnutý až v septembri 2025, s potenciálnou cenou okolo 175 000 USD.

Tieto predpovede sú samozrejme len špekulácie a trh s kryptomenami je známy svojou volatilitou a nepredvídateľnosťou. Investori by mali byť vždy opatrní a robiť dôkladný výskum predtým, ako sa rozhodnú investovať. Napriek tomu, tieto technické signály môžu poskytnúť užitočný náhľad do potenciálneho vývoja ceny Bitcoinu a pomôcť investorom pri tvorbe ich investičných stratégií.

Vždy je dôležité pamätať na to, že investovanie do kryptomien nesie so sebou vysoké riziko a môže viesť k strate investície. Preto je nevyhnutné, aby sa každý investor rozhodoval na základe vlastného uváženia a dostupných informácií.

Príspevok Bitcoin: Technická analýza a predpovede trhu je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie