Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bizarní: Na vzpomínkové bohoslužbě za policistu zavražděného v Mannheimu kázal imám z místní mešity

Všechny mešity – bez výjimky – podporují další a další příliv muslimů do islamizovaných zemí. Vždyť hlavním cílem islámu je vytvořit jeden velký všesvětový chalífát – a to jakýmikoli prostředky, třeba i zabíjením káfirů. Právě ve jménu této nenávistné ideologie, která je horší než nacismus, vraždil také Afghánec, který minulý týden v pátek zaútočil na […]
Menej ako 1 min. min.

Všechny mešity – bez výjimky – podporují další a další příliv muslimů do islamizovaných zemí. Vždyť hlavním cílem islámu je vytvořit jeden velký všesvětový chalífát – a to jakýmikoli prostředky, třeba i zabíjením káfirů.

Právě ve jménu této nenávistné ideologie, která je horší než nacismus, vraždil také Afghánec, který minulý týden v pátek zaútočil na odpůrce islámu, jeho tým a policisty.

Jeden z policistů byl při útoku muslimským džihádistou, který praktikoval přesně to, k čemu ho nabádá korán, zabit. Na jeho památku byla nejprve uspořádána vzpomínková akce policistů –  a poté také bohoslužba.

Na vzpomínkové bohoslužbě však hovořil také imám, jehož ideologie hlásá konverzi nebo likvidaci bezvěrců a islamizaci neislámských území.

Je to prakticky totéž, jako kdyby na pohřbu člověka, který byl zabit německými nacisty, hovořil příslušník gestapa.

Islám má za dobu, kdy dobývá svět, na svém kontě kolem 3/4 miliardy mrtvých, kteří byli zabiti ve jménu Alláha a nastolení všesvětového chalífátu.

Policista, který byl ubodán minulý týden v Mannheimu, je jedním z nich.

Když se v Mannheimu vzpomínalo na zavražděného policistu Rouvena L., bylo tam 8 000 lidí. Na vigilii v pondělí promluvil i Mustafa Aydinli, který je imámem velké mannheimské mešity Yavuz Sultana Selima. Tamní mešita patří Erdoganovu sdružení DITIB.

„Alláh chce, abychom žili v míru,“ řekl imám z muslimské komunity v Mannheimu. Slova, která znějí smířlivě – a přitom odporují chápání islámu, které minulý pátek vedlo Afghánce Sulaimana A. k tomu, že chtěl zavraždit kritika Michaela Stürzenbergera a nakonec krutě zabil policistu Rouvena L. .

Musíte to mít jasně na paměti: náboženský fanatik zavraždí člověka, na jehož pohřbu pak promluví zástupce přesně toho náboženství – aniž by jasnými slovy pojmenoval a odsoudil samotné výplody své vlastní víry, které vedly ke krvavému činu.

 

Jméno Michael Stürzenberger nelze nikde najít ani na stránkách DITIB. Prohlášení odsoudilo krvavý čin slovy: „Odsuzujeme brutální útok v Mannheimu.“

Ale ani jednou není zmíněno jméno kritika, který se stal terčem náboženského fanatika. Ani slovo o problému, kdy se lidé radikalizují ve jménu údajného náboženství míru. Ani sebekritické slovo o problémech s extremisty ve vlastních řadách. 

Místo toho říkají: „Odsuzujeme všechny formy extremismu.“ Podtext znamená: Veškerý extremismus je špatný, neodsuzujte prosím jednostranně jen ten náš…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie