Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bizarní: Takto vypadají vakcíny Pfizer na černém pozadí (video)

Informátorka přímo z Pfizeru již uvolnila několik velmi šokujících informací, které měly být před veřejností utajovány (viz zde a zde). V dalším pořadu hovoří o tom, jak ji šokovalo, když při výrobě zjistila, že lahvičky na černém pozadí září. Melissa McAtee pracovala devět let ve farmaceutickém průmyslu. V továrně společnosti Pfizer, kde se takzvané vakcíny […]
Menej ako 1 min. min.

Informátorka přímo z Pfizeru již uvolnila několik velmi šokujících informací, které měly být před veřejností utajovány (viz zde a zde). V dalším pořadu hovoří o tom, jak ji šokovalo, když při výrobě zjistila, že lahvičky na černém pozadí září.

Melissa McAtee pracovala devět let ve farmaceutickém průmyslu. V továrně společnosti Pfizer, kde se takzvané vakcíny proti Covidu vyráběly, byla zodpovědná za kontrolu kvality. Učinila bizarní objev.

Na černém pozadí se zdálo, že se obsah lahví rozsvítil. To v továrně, kde pracovala, nikdy předtím u žádných jiných léčiv neviděla.

McAtee pořídila fotografie, které byly ukázány během rozhovoru pro Refuge of Sinners. Poznámka: tyto preparáty byly odeslány do různých míst, kde byly injekce podávány lidem.

Pozoruhodné je také to, že na bílém pozadí není patrné, že látka vydává světlo a obsah lahvičky má nažloutlou barvu.

V den, kdy to zjistila, poslala zprávu generálnímu řediteli společnosti Pfizer Albertu Bourlovi. Zeptala se, zda vakcíny obsahují luciferázu a proč se rozsvěcují. Její kolegové si začali dělat starosti.

Byla odkázána na komunikační oddělení, kde nikdo nevěděl, že vakcíny vydávají světlo.

všimněte si, jak na černém pozadí lahvičky jakoby září (tekutina není čirá)
na bílém pozadí vidíte čirou tekutinu

McAtee dodala, že etikety byly záměrně umístěny nízko na lahvičce, mnohem níže než obvykle, takže obsah nebyl vidět. Lahvičky měly bílou etiketu, byly zabaleny v bílé krabici, která byla umístěna v jiné bílé krabici.

Zeptala se více než 20 lékařů a zdravotních sester, zda zkontrolovali obsah lahviček před naředěním vakcíny a jejím podáním lidem. Odpověděli záporně.

McAtee již na sociálních sítích oznámila, že pokud by ji našli mrtvou, tak nemá žádné sebevražedné sklony.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie