Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Blahoželajú a sú na neho hrdí. Ministri zdôrazňujú po inaugurácii prezidenta jeho politiku pokoja a zmierenia

Ministri zdôrazňujú po sobotnej inaugurácii prezidenta Petra Pellegriniho jeho politiku pokoja a zmierenia. Prajú mu úspešné vykonávanie prezidentského mandátu. “Aj touto cestou mu blahoželám a želám mu šťastné a profesionálne rozhodnutia v prospech záujmov Slovenska a občanov Slovenskej republiky,” uviedol na sociálnej sieti minister financií Ladislav Kamenický. Šéf slovenského rezortu diplomacie Juraj Blanár poukázal na to, […]
Menej ako 1 min. min.

Ministri zdôrazňujú po sobotnej inaugurácii prezidenta Petra Pellegriniho jeho politiku pokoja a zmierenia. Prajú mu úspešné vykonávanie prezidentského mandátu.

“Aj touto cestou mu blahoželám a želám mu šťastné a profesionálne rozhodnutia v prospech záujmov Slovenska a občanov Slovenskej republiky,” uviedol na sociálnej sieti minister financií Ladislav Kamenický.

Šéf slovenského rezortu diplomacie Juraj Blanár poukázal na to, že prezident je zároveň veliteľom Ozbrojených síl. “Nech napĺňanie vášho významného mandátu prispeje k úspešnej budúcnosti našej vlasti a našej štátnosti,” zaželal novej hlave štátu. Minister pôdohospodárstva Richard Takáč je hrdý na to, že Slovensko má prezidenta všetkých ľudí.

Inaugurácia Petra Pellegriniho: Nový prezident zložil sľub a oficiálne sa ujal funkcie (sledujeme online)

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková verí, že Pellegriniho politika pokoja a zmierenia nájde odozvu v spoločnosti a upokojí a zjednotí rozdelenú spoločnosť. “Do Prezidentského paláca prichádza politik, u ktorého bol a je človek a jeho život vždy na prvom mieste,” zdôraznila.

Do úradu nastupuje podľa podpredsedu vlády pre plán obnovy a eurofondy Petra Kmeca sociálno-demokratický politik, “ktorý bude dôstojne reprezentovať Slovensko na medzinárodnej scéne a vždy zastupovať jeho národnoštátny záujem”.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie