Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bloomberg: Krajiny G7 budú musieť minúť 10 biliónov dolárov na prezbrojenie

www.slovanskenoviny.sk/rss Svet vstúpil do éry prezbrojovania. Upozornila na to americká agentúra „Bloomberg“. Krajiny G7, z ktorých mnohé doteraz uprednostňovali šetrenie na svojich ozbrojených silách, budú musieť vynakladať oveľa viac prostriedkov. Európske krajiny sa boja Ruska, Číny, Iránu a Severnej Kórey a uvedomujú si, že im nedokážu odolať. Posilnenie obrany si vyžiada veľa peňazí. Bezprostredným cieľom sú […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Svet vstúpil do éry prezbrojovania. Upozornila na to americká agentúra „Bloomberg“. Krajiny G7, z ktorých mnohé doteraz uprednostňovali šetrenie na svojich ozbrojených silách, budú musieť vynakladať oveľa viac prostriedkov.

Európske krajiny sa boja Ruska, Číny, Iránu a Severnej Kórey a uvedomujú si, že im nedokážu odolať. Posilnenie obrany si vyžiada veľa peňazí. Bezprostredným cieľom sú 2% HDP, pričom aj to sa mnohým vládam zdá nedosiahnuteľné. Avšak odborníci na bezpečnosť sa domnievajú, že výdavky by sa mali zvýšiť až na 4%.

Publikácia naznačuje, že mnohé štáty budú nútené požičať si peniaze od svojich partnerov a výrazne znížiť iné výdavkové položky.

news-front.su

Príspevok Bloomberg: Krajiny G7 budú musieť minúť 10 biliónov dolárov na prezbrojenie je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie