Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bob alebo ofina vám nepomôžu. Ženy teraz budú nosiť tento strih, ktorý skryje bacuľaté líca

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/wrangler). Pokiaľ ide o nájdenie najlepšieho účesu pre okrúhlu tvár, záleží na mnohých faktoroch, ktoré v konečnom dôsledku zoštíhlia a zvýraznia vaše črty. Vybrali sme tie najmódnejšie strihy na rok 2024. Krátke účesy pre okrúhlu tvár.Foto: shutterstock/wrangler Okrúhle typy tváre sa často považujú za mimoriadne mladistvé. Jeho majiteľky sa […]
Menej ako 1 min. min.

1.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/wrangler).

Pokiaľ ide o nájdenie najlepšieho účesu pre okrúhlu tvár, záleží na mnohých faktoroch, ktoré v konečnom dôsledku zoštíhlia a zvýraznia vaše črty. Vybrali sme tie najmódnejšie strihy na rok 2024.

Krátke účesy pre okrúhlu tvár.
Foto: shutterstock/wrangler

Okrúhle typy tváre sa často považujú za mimoriadne mladistvé. Jeho majiteľky sa zvyčajne vyznačujú tým, že šírka na úrovni lícnych kostí je približne rovnaká ako dĺžka tváre. V katalógu účesov nechýbajú ani možnosti optického zoštíhlenia a zvýraznenia čŕt.

Ak máte okrúhlu tvár a už roky nosíte ten istý účes, tieto návrhy krátkych strihov sú ideálnym spôsobom, ako osviežiť svoj vzhľad túto jar. Tieto štýlové krátke účesy vám poskytnú novú inšpiráciu. Na najbližšiu návštevu kaderníctva si prineste fotografiu.

Krátke účesy pre zoštíhlenie okrúhlej tváre. Strihy, ktoré zvýraznia vaše črty

Pixie strih inšpirovaný Audrey Hepburn je ideálny strih pre ženy s okrúhlou tvárou. Všetko vďaka kontrastu, ktorý vytvára. Krátke vrstvy okolo temena hlavy a dlhšie okraje zjemňujú uhly tváre, zatiaľ čo textúra na vrchu dodáva objem tenším a jemným vlasom. Pixie strih by sa mal stať stálicou ako jedna z najlepších možností na optické zoštíhlenie okrúhelj tváre a odhalenie krku.

Trendy krátke účesy pre okrúhlu tvár. Dlhší pixie strih je hitom pre rok 2024

Dlhý pixie s podstrihnutím je skvelou voľbou pre ženy, ktoré hľadajú krátke účesy pre okrúhlu tvár. O niečo dlhšia ofina nesmie chýbať pre dámy, ktoré chcú opticky zoštíhliť svoje črty. Oplatí sa ho vopred upraviť penou, aby ste vytvorili prirodzený vzhľad.

Dlhší pixie účes je skvelý na zoštíhlenie spodnej časti tváre a brady.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tento strih u 50-ničiek pôsobí ako stroj času. V okamihu odpočíta roky. Jennifer Lopez ho už má

„Elegantný bob“ – omladzujúci účes na jar a leto, ktorý zoštíhľuje tvár

The post Bob alebo ofina vám nepomôžu. Ženy teraz budú nosiť tento strih, ktorý skryje bacuľaté líca appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie