Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bojuje proti bolesti a kožným problémom. Nie je to liek, ale niečo, čo máte v kuchyni

14.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/amphaiwan). Toto korenie alebo jeho deriváty nájdeme v každej domácnosti a nie všetci vieme, že pomáha proti bolesti a kožným problémom. Má mnoho využití, ktoré využívali už naše babičky, a navyše krásne vonia. Pozrite sa, na čo všetko ho môžete použiť. Toto korenie alebo jeho deriváty nájdeme v každej […]
Menej ako 1 min. min.

14.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/amphaiwan).

Toto korenie alebo jeho deriváty nájdeme v každej domácnosti a nie všetci vieme, že pomáha proti bolesti a kožným problémom. Má mnoho využití, ktoré využívali už naše babičky, a navyše krásne vonia. Pozrite sa, na čo všetko ho môžete použiť.

Toto korenie alebo jeho deriváty nájdeme v každej domácnosti a nie všetci vieme, že pomáha proti bolesti a kožným problémom.
Foto: shutterstock/amphaiwan

Škorica je bohatá na antioxidanty a ďalšie prospešné látky. Niektoré štúdie naznačujú, že môže pomáhať kontrolovať hladinu cukru v krvi, chrániť pred srdcovými chorobami a zmierňovať zápaly. Škorica je korenie, ktoré sa pre svoje liečivé vlastnosti cení už tisícky rokov.

Škorica má antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky

Cinnamaldehyd, hlavná účinná látka škorice, môže pomôcť v boji proti rôznym infekciám. Cinnamaldehyd je esenciálny olej prítomný v kôre, ktorý vykazuje antibakteriálne, antivírusové a antimykotické vlastnosti. Potláča niektoré baktérie, ako napríklad salmonelu, a kontroluje aj infekcie dýchacích ciest spôsobené hubami.

Škorica pôsobí ako čarovný prútik na všetky kožné problémy. Dokáže doslova vyliečiť väčšinu kožných problémov v priebehu niekoľkých dní.
Foto: Pixabay/ExplorerBob

Škorica zvíťazí nad kožnými problémami. Ozdraví vašu pokožku a dodá jej lesk

Škorica pôsobí ako čarovný prútik na všetky kožné problémy. Dokáže doslova vyliečiť väčšinu kožných problémov v priebehu niekoľkých dní. Dlhodobé používanie tohto korenia môže zabrániť všetkým druhom alergií a kožných problémov. A ušetrí vám pekné peniaze v kozmetickom salóne.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Priťahuje peniaze a chráni dom pred zlou energiou. V kuchyni nájdete

Vezmite si škoricu a vyrazte do záhrady. Neuveríte, ako bude na rastliny pôsobiť korenie za 50 centov

The post Bojuje proti bolesti a kožným problémom. Nie je to liek, ale niečo, čo máte v kuchyni appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie