Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bol najvyšší čas rozlúčiť sa s ombre. Na dovolenku som si urobila ice cream nails. Každý sa mi pozerá na ruky

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio). Hľadáte nápad na farebné nechty? Ste na správnom mieste. Nebudeme vám navrhovať neónové laky ani ovocné vzory. Túto sezónu vládnu zmrzlinové nechty. Ešte len získavajú na popularite, ale moja manikérka povedala, že v júli a auguste budú skutočným hitom. Hľadáte nápad na farebné nechty? Ste na správnom […]
Menej ako 1 min. min.

25.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio).

Hľadáte nápad na farebné nechty? Ste na správnom mieste. Nebudeme vám navrhovať neónové laky ani ovocné vzory. Túto sezónu vládnu zmrzlinové nechty. Ešte len získavajú na popularite, ale moja manikérka povedala, že v júli a auguste budú skutočným hitom.

Hľadáte nápad na farebné nechty? Ste na správnom mieste. Túto sezónu vládnu zmrzlinové nechty.
Foto: pexels/cottonbro studio

Dovolenky sú nepochybne časom farieb. Tmavé oblečenie nechávame v skrini a vrháme sa do niečoho pútavého. Rovnako by to malo byť aj s nechtami. Bordové a tmavomodré laky musia počkať do septembra. Využite krásne počasie, dovolenku a urobte si manikúru, ktorá sa do tejto nálady dokonale hodí. Je inšpirovaná zmrzlinou.

Ice cream nails. Vyskúšajte francúzske nechty so zdobením

Smotanové, jahodové, pistáciové alebo možno sorbetové? Bez ohľadu na to, aký druh zmrzliny máte najradšej, určite vyskúšajte zmrzlinové nechty. Je to farebná a sladká verzia francúzskych. Necht je vytvorený tak, aby vyzeral, akoby po ňom stekala zmrzlina. Čím viac sa toho deje, tým lepšie. Najprv si nechty nalakujte jednotnou svetlou farbou, napr. béžovou alebo svetloružovou.

Potom pomocou laku v cukríkovej farbe (tmavoružový, oranžový, žltý, zelený) naneste na končeky prstov ľadovú glazúru. Druhou možnosťou je nalakovať tri nechty svetlou farbou a ľadovú francúzsku urobiť len na zvyšných dvoch prstoch.

Nechty jún 2024. Zmrzlinová manikúra ideálna na dovolenku

Ice cream nails si môžete ľahko vyrobiť sami doma. Nepotrebujete na to žiadne špeciálne zručnosti, pretože zmrzlinové posypy majú vyzerať čo najprirodzenejšie. Nemusí mať na každom nechte rovnaký tvar ani farbu. Všetko, čo potrebujete, je malý štetec.

Niektoré ženy sa rozhodnú pre opačný french, t. j. pre farebnú glazúru v blízkosti kožičky, a nie na končekoch. Táto verzia tiež vyzerá skvele a vytvára dojem ľadu stekajúceho z prstov. Okrem toho môžete vziať svetlohnedý lak a na jeden necht namaľovať kornútok. Táto možnosť dobre funguje pri mandľových alebo špicatých nechtoch.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Z tejto manikúry sa zbláznite. Trblietavý efekt je na leto ako stvorený

Stylistka mi povedala, aké farby na nechty si vybrať na leto 2024 – klasika sa snúbi s modernosťou

The post Bol najvyšší čas rozlúčiť sa s ombre. Na dovolenku som si urobila ice cream nails. Každý sa mi pozerá na ruky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie