Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bolo to demokratické? Jaroslav Naď priznal, že vypínali nepohodlné weby!

www.slovanskenoviny.sk/rss Jaro Naď si očividne ani neuvedomuje, akú správu o svojom mentálnom svete posiela do sveta na mítingoch strany neúspešnej strany Demokrati. Podľa neho je absolútne v poriadku vypínať weby, kde sa píšu iné informácie, ako tie, ktoré on schvaľuje. Vo videu sa sťažuje, že tento plán vypínania webov zhatila svojho času strana SaS. Vypínali nepohodlné weby! […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Jaro Naď si očividne ani neuvedomuje, akú správu o svojom mentálnom svete posiela do sveta na mítingoch strany neúspešnej strany Demokrati.

Podľa neho je absolútne v poriadku vypínať weby, kde sa píšu iné informácie, ako tie, ktoré on schvaľuje. Vo videu sa sťažuje, že tento plán vypínania webov zhatila svojho času strana SaS.

Vypínali nepohodlné weby!

Strana Demokrati obieha Slovensko a robí si kampaň. Uniklo video z jedného z týchto stretnutí. Obsah je škandalózny. Jaroslav Naď sa, oblečený v mikine Demokrati, chváli: „Faktom je to, že nám sa podarilo vypnúť tie dezinformačné weby.“

Video na ktorom je Jaro Naď. Pôvodný zdroj: TikTok Slovakiatimes, Facebook profil Jajka Veselá

Jaro Naď teda dnes už presne vie, kto môže za volebné fiasko Demokratov.

Následne sa dnes už bývalý minister sťažuje, že predstavitelia strany SaS si mysleli, že sa tým porušuje sloboda slova a musia tie weby zapnúť naspäť. Potom informuje, že naspäť nepohodlné weby zapli. „Pomocou klamstiev v týchto dezinformačných weboch vyhrala dnešná koalícia voľby. Pre našu dobrotu, lásku a všeobecné dobro sme umožnili Ficovi aby vyhral voľby klamstvom,“ povedal.

Jaroslav Naď sa priznáva aj k tomu, že urobil úplne všetko pre to, aby nepohodlné weby ostali vypnuté. „Ja som ich prosil,“ hovorí.  Podľa neho alternatívne médiá hlásia ruskú propagandu. A SaS si „vydobila svoje“, alternatíva sa teda úplne nescenzurovala.

ereport.sk

Príspevok Bolo to demokratické? Jaroslav Naď priznal, že vypínali nepohodlné weby! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie