Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Boom týchto nechtov potvrdzuje, že to bude hit. Letná sezóna 2024 nebude podľa vkusu každého

7.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Lucky). Spoznajte najmódnejšie nechtové trendy v roku 2024. Je čas, aby príroda zvíťazila, no vo veľmi modernej podobe. Hľadáte inšpiráciu pred návštevou kozmetického salónu alebo si plánujete spraviť manikúru doma? Pozrite sa na horúce trendy, ktoré spájajú jemnosť a precíznosť. Vyberte si letnú manikúru podľa svojho vkusu!Foto: shutterstock/Studio […]
Menej ako 1 min. min.

7.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Studio Lucky).

Spoznajte najmódnejšie nechtové trendy v roku 2024. Je čas, aby príroda zvíťazila, no vo veľmi modernej podobe. Hľadáte inšpiráciu pred návštevou kozmetického salónu alebo si plánujete spraviť manikúru doma? Pozrite sa na horúce trendy, ktoré spájajú jemnosť a precíznosť.

Vyberte si letnú manikúru podľa svojho vkusu!
Foto: shutterstock/Studio Lucky

Nové trendy v manikúre odrážajú aktuálne dianie na prehliadkových mólach, ale aj nové technológie v tomto odvetví. Túto sezónu sa objavia zaujímavé spôsoby zdobenia a lakovania. Ako vyzerajú najmodernejšie nechty roku 2024? Nižšie nájdete niekoľko inšpirácií. Niektoré z nich si môžete úspešne vyskúšať aj doma.

Nechty 2024 – trendy, ktoré nie sú podľa vkusu každého

Podobne ako pri metódach farbenia vlasov, aj dnes ustupujeme od výrazných, monochromatických farieb v prospech viacrozmerných farieb, kde kľúčovú úlohu zohráva príroda. Týmto smerom sa uberajú aj trendy v oblasti nechtov na rok 2024. Momentálne je hitom polopriehľadná ružová, jemná farba, ktorá len pekne zvýrazní prirodzený odtieň obkladu. Ako dosiahnuť tento efekt? Fungovať bude tradičný hybrid, ale namiesto laku siahnite po báze alebo kondicionéri.

Najmódnejšie nechty v krátkej verzii.

Dĺžka, ktorá zvýrazní jemné nechty.

Najmodernejšie nechty 2024 založené na nových technológiách

Alternatívny spôsob nanášania následných vrstiev gélu a magnetických práškov umožňuje dosiahnuť hĺbku, o akej sa vám predtým ani nesnívalo. Moderná manikúra pripomína viacrozmerné umelecké dielo a farba môže napodobňovať látku. 

Nová dimenzia so zlatým akcentom pripomínajúcim ozdobu šperkov. 

Zamatová manikúra s krásnym, hlbokým leskom.

Svadobné nechty 2024 – návrhy pre nevestu

Svadobná manikúra by mala vychádzať nielen z trendov, ale predovšetkým by mala zdôrazniť šperky a zabezpečiť efekt štíhlych a jemných rúk. Ktoré svadobné nechty očaria nevestu a budú vyzerať krásne aj na spomienkových fotkách? Tu sú nejaké návrhy:

Francúzska manikúra s perleťovým akcentom je jednoduchá a veľmi očarujúca pre nevesty.

Moderná manikúra v zlatom alebo striebornom prevedení v atmosfére Duny. Vzor nemusí byť pravidelný; zaujímavým by mohol byť zlatý alebo strieborný motív na prstenníku, kde sa nosí zásnubný a snubný prsteň.

Veľký návrat lesku a trblietok. Tentoraz na báze jemne ružovej farby.

Kvetinový motív vo farbou doplnkov, ktoré sa objavia u ženícha alebo ako farebný akcent svadobnej výzdoby.

Čistá príroda alebo manikúra, ktorá sa stiahne do tieňa v prospech zdobených šiat. Čistá, biela je klasika, ktorej nemožno uprieť jej čaro.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Už žiadne červené alebo francúzske nechty! „Mliečne nechty“ sú manikúrou ideálnou na každú príležitosť. Efekt? „WOW“

Ako skryť odrasty na nechtoch? Už nemusíte! Táto manikúra to urobí za vás

The post Boom týchto nechtov potvrdzuje, že to bude hit. Letná sezóna 2024 nebude podľa vkusu každého appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie