Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bouře v soutěži krásy. 71letá žena soutěžila v Miss Texas USA. Padaly i další rekordy

Marrisa Taijo se ve dvoudenní soutěži v utkala s téměř stovkou dalších konkurentek, informuje Daily Mail. Přestože soutěž nakonec nevyhrála, je ráda, že mohla inspirovat obyvatele jejího rodného El Pasa i celého Texasu k překonávání překážek bez ohledu na věk. ČTĚTE TAKÉ: Taylor Swiftová si podpálila kuchyni, ukazuje video. Psaní písně střídal boj s hasicím přístrojem Teijo se soutěže […]
Menej ako 1 min. min.

Marrisa Taijo se ve dvoudenní soutěži v utkala s téměř stovkou dalších konkurentek, informuje Daily Mail. Přestože soutěž nakonec nevyhrála, je ráda, že mohla inspirovat obyvatele jejího rodného El Pasa i celého Texasu k překonávání překážek bez ohledu na věk.

ČTĚTE TAKÉ: Taylor Swiftová si podpálila kuchyni, ukazuje video. Psaní písně střídal boj s hasicím přístrojem

Teijo se soutěže mohla zúčastnit díky změnám v pravidlech soutěže, která platí od loňské sezóny, informuje La Voce di New York. Až do loňského roku mohly o titul královny krásy soutěžit pouze ženy mladší 28 let.

Díky další novince, kterou organizace Miss Universe, jež zastřešuje Miss USA, zavedla, se mohou nově soutěže zúčastnit i vdané ženy. Toho využila Bailey Anne Kennedyová, která se stala nově korunovanou Miss Maryland USA a pokořila tak ne jeden, ale rovnou tři rekordy. Stala se první vzdanou ženou, první Američankou asijského původu a první transsexuálkou, která tento titul získala.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Michal David funguje na Tenerife jako hodinový manžel, má i svou brašnu. Proč shodil 20 kilo?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie