Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bratislava: Na Partizánskej lúke vytvoríme bezbariérovú lávku, aby sa sem dostali jednoducho všetci, či s kočíkom, alebo na vozíku! Partizánska lúka je jedným z vôbec…

🌳👩‍🦽 Na Partizánskej lúke vytvoríme bezbariérovú lávku, aby sa sem dostali jednoducho všetci, či s kočíkom, alebo na vozíku! Partizánska lúka je jedným z vôbec najobľúbenejších miest v našich Mestských lesoch. Nedá sa čudovať – je hravá, zelená, priestranná, ideálne miesto na víkendové grilovanie, na štart, či úspešný záver príjemnej prechádzky lesoparkom. No dostať sa […]
Menej ako 1 min. min.

🌳👩‍🦽 Na Partizánskej lúke vytvoríme bezbariérovú lávku, aby sa sem dostali jednoducho všetci, či s kočíkom, alebo na vozíku!

Partizánska lúka je jedným z vôbec najobľúbenejších miest v našich Mestských lesoch. Nedá sa čudovať – je hravá, zelená, priestranná, ideálne miesto na víkendové grilovanie, na štart, či úspešný záver príjemnej prechádzky lesoparkom. No dostať sa na ňu z neďalekej zastávky či z parkoviska nie je ľahké. Teda nie pre všetkých. Máte na výber schody alebo strmú, hrboľatú rampu. Pre ľudí s kočíkmi či na vozíku veľká komplikácia.

Preto sme sa spolu s viceprimátorom Jakub Mrva je Team Bratislava, Mestské lesy v Bratislave a Metropolitný inštitút Bratislavy rozhodli situáciu riešiť a v týchto dňoch tu začíname s budovaním bezbariérového vstupu – lávky na Partizánsku lúku. Náš najnavštevovanejší rekreačný areál v mestských lesoch skrátka, má byť prístupný a bezpečný naozaj pre každého. Lávka v niektorých miestach bude prechádzkou v korunách stromov, pričom materiálové a technické riešenie lávky bude čo najsubtílnejšie a farebne nenápadné a postupne lávku krásne obrastie brečtan.

🚧 Počas budovania lávky budú dočasne do októbra uzavreté dve schodiská, na Partizánsku lúku sa stále dostanete tretím schodiskom, či popri futbalovom ihrisku. Následne sa táto lávka stane ďalším Živým miestom.






Zdroj: Mesto Bratislava

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie