Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bratislava: Oslávte hudbu v uliciach Bratislavy Už zajtra sa Bratislava pridá k stovkám svetových miest, kde sa v deň letného slnovratu oslavuje hudba. Príďte zažiť …

Oslávte hudbu v uliciach Bratislavy 🎶 Už zajtra sa Bratislava pridá k stovkám svetových miest, kde sa v deň letného slnovratu oslavuje hudba. Príďte zažiť atmosféru Noci hudby do ulíc mesta 21. júna 2024 od 17.00 hod. Jednodňové pouličné podujatie bude zároveň otvorením najstaršieho a najväčšieho letného mestského festivalu – Bratislavské kultúrne leto. 🎹🎺🎻🎸Noc hudby […]
Menej ako 1 min. min.

Oslávte hudbu v uliciach Bratislavy 🎶

Už zajtra sa Bratislava pridá k stovkám svetových miest, kde sa v deň letného slnovratu oslavuje hudba. Príďte zažiť atmosféru Noci hudby do ulíc mesta 21. júna 2024 od 17.00 hod. Jednodňové pouličné podujatie bude zároveň otvorením najstaršieho a najväčšieho letného mestského festivalu – Bratislavské kultúrne leto.

🎹🎺🎻🎸Noc hudby – Fête de la Musique ♿👁️ má ambíciu spájať všetky typy hudby bez hierarchie žánru. V uliciach Bratislavy môžete počuť pop, folk, country, rock, alternatívny rock, funky, jazz, blues, elektronickú hudbu, experimentálnu hudbu, world music, klasickú hudbu, gospel, fusion, indie, latino, grunge. Naše BKIS Bratislavské kultúrne a informačné stredisko pripravuje toto unikátne pouličné podujatie pre Bratislavčanky a Bratislavčanov už po druhýkrát.

Odohrávať sa bude na 5-tich hlavných scénach:
📍 na schodoch na Klariskej ulici
📍 v altánku na Hviezdoslavovom námestí
📍 na Františkánskom námestí
📍 na nádvorí meštianskeho domu na Bielej 6
📍 v Skateparku Janka Kráľa

🎶 Hudobné vystúpenia v podaní umelcov*kýň najmä zo Slovenska, ale aj Južnej či Strednej Ameriky, zaznejú tiež na rôznych netradičných a nečakaných miestach po celej Bratislave – nechajte sa príjemne prekvapiť!

🆓 Vstup voľný
ℹ Podrobný program nájdete na www.nochudby.sk
☀ Program celomestského festivalu Bratislavské kultúrne leto nájdete na www.kulturneleto.sk



Zdroj: Mesto Bratislava

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie