Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bratislava zažije veľkú Halloweensku zábavu s Kmeťobandom

Bratislava sa pripravuje na nezabudnuteľnú Halloweensku noc plnú zábavy, hudby a originálnych kostýmov! Už 30. októbra 2024 sa na Hviezdoslavovom námestí v Korzo Café & Restaurant odohrá jedinečná párty, ktorú povedie legenda slovenskej hudobnej scény, Igor Kmeťo starší, so svojou skupinou Kmeťoband. Večer sa začne o 19:30 a prinesie so sebou bohatý program vrátane súťaže […]
Menej ako 1 min. min.

Bratislava sa pripravuje na nezabudnuteľnú Halloweensku noc plnú zábavy, hudby a originálnych kostýmov! Už 30. októbra 2024 sa na Hviezdoslavovom námestí v Korzo Café & Restaurant odohrá jedinečná párty, ktorú povedie legenda slovenskej hudobnej scény, Igor Kmeťo starší, so svojou skupinou Kmeťoband.

Večer sa začne o 19:30 a prinesie so sebou bohatý program vrátane súťaže o najlepšiu masku a ďalších aktivít, v ktorých môžu návštevníci vyhrať zaujímavé ceny. Korzo Café & Restaurant, známa svojou príjemnou atmosférou, sa tak stane miestom, kde sa stretnú milovníci Halloweenu a fanúšikovia energickej hudby.

Vstupenky na túto udalosť si môžete zakúpiť priamo v reštaurácii. Rezervácie sú možné cez email korzo@korzorestaurant.sk alebo telefonicky na čísle +421910188818. Nezmeškajte túto príležitosť zažiť jedinečnú halloweensku noc v spoločnosti Kmeťobandu, ktorý zaručene rozprúdi energiu všetkým návštevníkom!

redakcia PremiumNews

The post Bratislava zažije veľkú Halloweensku zábavu s Kmeťobandom first appeared on Premium NEWS™.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie