Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Bridgemarkets recenzia – registrácia, overenie a zmenáreň

Bridgemarkets v kocke Názov spoločnosti Bridgemarkets Sídlo spoločnosti Bratislava Web bridgemarkets.sk Poplatky Fixné 1% Podpora eura Slovenský jazyk Dvojfaktorové overenie Kontakty na   Výhody Jednoduchosť Fixný poplatok Slovenská podpora Rýchla registrácia Nevýhody Chýbajúce dvojfaktorové overenie Málo známa platforma Malý výber kryptomien Bridgemarkets je nová kryptomenová zmenáreň, ktorá kladie dôraz na jednoduchosť, čo uvítajú najmä začiatočníci. […]
Menej ako 1 min. min.

Bridgemarkets v kocke

Názov spoločnosti
Bridgemarkets
Sídlo spoločnosti
Bratislava
Web
bridgemarkets.sk
Poplatky
Fixné 1%
Podpora eura

Slovenský jazyk

Dvojfaktorové overenie

 

Jednoduchosť
Fixný poplatok
Slovenská podpora
Rýchla registrácia

Chýbajúce dvojfaktorové overenie
Málo známa platforma
Malý výber kryptomien

Bridgemarkets je nová kryptomenová zmenáreň, ktorá kladie dôraz na jednoduchosť, čo uvítajú najmä začiatočníci. Zmenáreň bola založená iba v roku 2023 a prevádzkuje ju spoločnosť TechBridge. V recenzii a návode na Bridgemarkets sa dozviete všetky potrebné informácie o tejto platforme a taktiež to, ako postupovať pri všetkých službách, ktoré poskytuje.

Zmenáreň má pomerne jednoduché rozhranie a intuitívnu domovskú stránku. Jednou z najväčších výhod je, že celá stránka má podporu v slovenskom jazyku. K dispozícii je aj zákaznícka podpora cez slovenský e-mail alebo telefónne číslo, pričom je k dispozícii od 8:30 do 17:00. Firma sídli v Bratislave pod názvom TechBridge s.r.o.

Slovenská podpora. Zdroj: Bridgemarkets

Na platforme nenájdete žiadne pokročilé funkcie alebo produkty, čo môže byť pre veľkú časť obchodníkov pozitívne, pretože celá stránka je prehľadnejšia a ľahko sa v na nej zorientujete. Spoločnosť na stránke uvádza, že ich cieľom je sprístupniť kryptomeny každému. Prejdeme si všetky postupy od založenia účtu, overenia účtu, vloženia peňazí až po realizovanie obchodu.

Úvodná stránka. Zdroj: Bridgemarkets

Po tom, čo si prečítate recenziu a návod na Bridgemarkets, mali by ste mať všetky dostupné informácie o tom, či sa oplatí investovať do kryptomien práve cez túto zmenáreň. Poskytujeme vám najdetailnejší prehľad o všetkých funkcionalitách a možnostiach tejto platformy.

Web Bridgemarkets

The post Bridgemarkets recenzia – registrácia, overenie a zmenáreň appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie