Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„Bridgerton nails“ ako stroj času. Fanúšikovia série budú očarení. Na leto neexistujú lepšie pastelové farby

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio). Ste fanúšičkou televízneho seriálu Bridgerton? Ak áno, táto manikúra vás určite poteší. Odkazuje na bohatstvo, pôvab a prepych, pričom kombinuje pastelové farby a kvetinové motívy. Takéto nechty by nosili dámy v Anglicku 18. storočia. Ste fanúšičkou televízneho seriálu Bridgerton? Ak áno, táto manikúra vás určite poteší.Foto: pexels/cottonbro […]
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio).

Ste fanúšičkou televízneho seriálu Bridgerton? Ak áno, táto manikúra vás určite poteší. Odkazuje na bohatstvo, pôvab a prepych, pričom kombinuje pastelové farby a kvetinové motívy. Takéto nechty by nosili dámy v Anglicku 18. storočia.

Ste fanúšičkou televízneho seriálu Bridgerton? Ak áno, táto manikúra vás určite poteší.
Foto: pexels/cottonbro studio

„Bridgerton“ je jedným z najväčších hitov spoločnosti Netflix. Dňa 16. mája 2024 boli na tejto platforme zverejnené prvé epizódy tretej série. Na ďalšie si budete musieť počkať do 13. júna. Seriál je inšpirovaný sériou bestsellerov Julie Quinnovej. Dej sa odohráva v Anglicku 18. storočia a zobrazuje dobrodružstvá predstaviteľov aristokratickej rodiny.

Inšpirácia na nechty. Preneste sa do sveta Bridgertonovcov

Špecifická a veľmi bohatá estetika je jedným z hlavných dôvodov, prečo sú „Bridgerton“ také populárne. Seriálové ženy nosia nádherné šaty, ktoré sú zdobené stuhami a mašľami. Vládnu pastelové farby: celadónová, kanáriková, svetlofialová, cukríkovo ružová, modrá. Nechýbajú ani klasické šperky, napríklad perly. Okrem toho môžu diváci obdivovať nádherné záhrady a kvety.

Tento štýl nemohol zostať bez povšimnutia. Nechtoví stylisti ho ocenili a priniesli ho do sveta manikúry. Tak vznikli „bridgerton nails“, ktoré v sebe spájajú eleganciu, pôvab a jemnosť. Manikúra vo farbe lila s kvetinovým motívom je príkladom takéhoto dizajnu. Pozornosť upúta nielen farba laku na nechty a malé ružičky, ale aj zlaté ozdoby v podobe jemných línií.

Pastelové nechty sú hitom leta. Vytvorte si „bridgerton nails“

Druhým nápadom na „bridgerton nails“ sú nechty s motívom mašle. Okamžite sa vám vybavia tanečné scény odohrávajúce sa na plesoch v televíznom seriáli. Kombinácia svetloružovej a bielej farby je skvelý nápad. Vyzerá to veľmi pekne na francúzskej manikúre či babyboomer. Je to však pre odvážne dámy, ktoré majú rady 3D zdobenie a neboja sa experimentovať.

Ak ste fanúšičkou ozdôb, môžete ísť ešte o krok ďalej a okrem mašličiek nalepiť aj zirkóny, perly alebo trblietavý prach. Ženy, ktorým sa nepáči, že ich nechty sú až také nápadné, môžu požiadať svoju manikérku, aby na necht namaľovala mašličky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chcete najtrendovejšie nechty v roku 2024? S touto manikúrou prekonáte všetkých

Je čas sa rozlúčiť s baby boomer a požiadať svoju manikérku o dopamine nails. Malá vec, ale šťastná vec

The post „Bridgerton nails“ ako stroj času. Fanúšikovia série budú očarení. Na leto neexistujú lepšie pastelové farby appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie