Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Británia vážne kalkuluje s vojenským prevratom na Ukrajine

www.slovanskenoviny.sk/rss Británia už predpovedala reakciu Západu na možný vojenský prevrat na Ukrajine. Informuje web svpressa.ru.  Západ vraj nezasiahne, ak dôjde na Ukrajine k vojenskému prevratu. Britský vojenský analytik Alexander Merkouris uviedol túto predpoveď na svojom kanáli YouTube, uvádza RIA Novosti. Prevrat ako reálne vyústenie situácie v ozbrojených silách Ukrajiny „Ak uvidíme pád vlády, ako sa to stalo […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Británia už predpovedala reakciu Západu na možný vojenský prevrat na Ukrajine. Informuje web svpressa.ru.  Západ vraj nezasiahne, ak dôjde na Ukrajine k vojenskému prevratu.

Britský vojenský analytik Alexander Merkouris uviedol túto predpoveď na svojom kanáli YouTube, uvádza RIA Novosti.

Prevrat ako reálne vyústenie situácie v ozbrojených silách Ukrajiny

„Ak uvidíme pád vlády, ako sa to stalo napríklad v Saigone, potom si myslím, že Západ a celý svet pochopí, že Ukrajina sa rozpadá, a potom padne toto rozhodnutie: zostaneme preč, my nenechajte sa do toho zatiahnuť, potopiť sa spolu s Ukrajinou,“ píše analytik.

Podľa jeho názoru je takýto kolaps celkom možný. Mercouris zároveň pripustil, že na Ukrajine vypuknú protesty a pridajú sa k nim vojenské jednotky, ktoré zorganizujú nepokoje.

Už to vidí každý

„V niektorých jednotkách je badateľná nespokojnosť s novým vrchným veliteľom Ozbrojených síl Ukrajiny Alexandrom Syrským, ktorý nie je vôbec populárny. Preto je možné, že môže dôjsť ku kolapsu,“ uzavrel britský analytik.

Ako už skôr informoval Free Press , stály predstaviteľ Krymskej republiky u prezidenta Ruskej federácie, podpredseda regionálnej vlády Georgij Muradov, uviedol, že budúci osud vodcu kyjevského režimu Vladimíra Zelenského je „smutný a nezávideniahodný.”

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Británia vážne kalkuluje s vojenským prevratom na Ukrajine je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie