Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Britney Spears provokuje a chytá si prsia v ružových bikinách. Preháňa? (VIDEO)

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/britneyspears/). Britney Spears si už svojich fanúšikov zvykla, že na jej instagramovom profile je veľa negližé. Nedávno zverejnila video, na ktorom je úplne nahá a špliecha sa v priehľadnej vode. Tentoraz svojich sledovateľov potešila videom, ako sa prehýba v ružových bikinách. Vyzlečená Britney Spears sa prehýba v novom videu.Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

02.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/britneyspears/).

Britney Spears si už svojich fanúšikov zvykla, že na jej instagramovom profile je veľa negližé. Nedávno zverejnila video, na ktorom je úplne nahá a špliecha sa v priehľadnej vode. Tentoraz svojich sledovateľov potešila videom, ako sa prehýba v ružových bikinách.

Vyzlečená Britney Spears sa prehýba v novom videu.
Foto: instagram.com/britneyspears/

Pripomeňme, že v polovici mája Britney Spears, ktorá ukončila rozvod, oslávila koniec starej etapy so svojím novým partnerom Paulom Richardom Solizom. Párty však nabrala nečakaný spád, keďže došlo k bitke, počas ktorej hviezda utrpela vážne zranenie.

Paul Soliz, predtým zamestnaný u Britney ako údržbár, má niekoľko vážnych odsúdení, vrátane jedného za držbu neregistrovanej zbrane. Podľa Us Weekly muž údajne so speváčkou manipuluje, čo vedie k jej čoraz väčšej izolácii od rodiny.

„Je hrozný. (…) Je zdrojom mnohých jej problémov a zhoršuje jej psychický stav. (…) Snaží sa, aby prestala dôverovať ľuďom, ktorí sú jej najbližší“

– povedal informátor v rozhovore pre bulvár. .

Niekoľko dní na to americký web TMZ informoval o ďalších znepokojivých správach o speváčke. Často neberie lieky, ktoré ju stabilizujú, pije alkohol a berie rôzne drogy, čo je pre ňu obzvlášť nebezpečné. Má problémy so zneužívaním návykových látok a kvôli tomu bola mnohokrát na odvykacej kúre, hlásili to médiá s odvolaním sa na ľudí blízkych Spearsovej.

POZRITE TIEŽ AJ: Veľký plač v Teleráne! Lenka Šóošová a Roman Juraško v šou končia

Vyzlečená Britney Spears sa prehýba v novom videu. Divné pózy v ružových bikinách

Pripomeňme, že americká speváčka bola vyše desaťročie pod opaterou svojho otca. Prepustili ju z nej až v roku 2021. Keďže je „free“, jej sociálne siete už nemonitorujú, a preto tam končia rôzne – dovolíme si povedať– podivné nahrávky. Zverejňovanie nahých fotiek jej fanúšikov rozhodne neupokojuje.

V sobotu Britney zverejnila reels, ktorý nahrala v kúpeľni. „Pretty in pink part 2“ – napísala v popise nahrávky, na ktorej sa prehýba v ružových bikinách do rytmu piesne „Woman“ od Doja Cat. Možnosť pridávať komentáre k Spearsovej príspevkom bola pred časom zakázaná.

Britney Spears sa v novom videu prehýba v krátkych bikinách.
Foto: instagram.com/britneyspears/

Britney Spears sa v novom videu prehýba v krátkych bikinách.
Foto: instagram.com/britneyspears/

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Lopez a Ben Affleck, v rozpakoch z prítomnosti paparazzov, sa držia za ruky, keď kráčajú so svojimi deťmi do školy. Pominula kríza? (FOTO)

Madonna ŽALOVANÁ FANÚŠIKOM. Po koncerte požaduje kompenzáciu: „Pozeranie pornografických filmov bez varovania“

The post Britney Spears provokuje a chytá si prsia v ružových bikinách. Preháňa? (VIDEO) appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie