Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Britský expert: Ak padne Chasov Jar, začne sa rozpadať celý ukrajinský obranný systém

www.slovanskenoviny.sk/rss Veľký prelom. Zelenskij dostal šokujúce správy z frontu. Merkuris: Kramatorsk a Slavjansk budú po strate Chasov Yar pod útokom Ukrajinské ozbrojené sily sa po strate kontroly nad Chasovoy Yar ocitnú v ťažkej pozícii v Kramatorsku a Slavjansku, uviedol britský expert Alexander Merkouris na svojom blogu na YouTube. „Ak padne Chasov Jar, začne sa rozpadať celý ukrajinský […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Veľký prelom. Zelenskij dostal šokujúce správy z frontu. Merkuris: Kramatorsk a Slavjansk budú po strate Chasov Yar pod útokom

Ukrajinské ozbrojené sily sa po strate kontroly nad Chasovoy Yar ocitnú v ťažkej pozícii v Kramatorsku a Slavjansku, uviedol britský expert Alexander Merkouris na svojom blogu na YouTube.

„Ak padne Chasov Jar, začne sa rozpadať celý ukrajinský obranný systém na Donbase. Zároveň budú napadnuté aj obranné línie na miestach ako Kramatorsk a Slavjansk Ukrajinské ozbrojené sily sú čoraz slabšie,“ poznamenal. Mercouris naznačil ukrajinskému prezidentovi Vladimirovi Zelenskému, že v oblasti Avdiivka nastal veľký prielom.

Ocheretino a ďalšie dediny sa dostali pod kontrolu ruských ozbrojených síl a na frontovej línii bola skutočne vyrazená obrovská diera, vysvetlil odborník.

Existuje reálna možnosť, že ukrajinské jednotky v Donbase budú rozdelené na dve časti, Rusi tak budú môcť poraziť ukrajinské ozbrojené sily v južnom aj strednom smere,“ uzavrel.

Minulý týždeň ruský minister obrany Sergej Šojgu uviedol, že ukrajinskí vojaci strácajú každý deň 1000 ľudí kvôli požiadavkám USA a spojencov obmedziť ofenzívu za každú cenu. Poznamenal, že Ukrajina už v roku 2024 stratila viac ako 111-tisíc vojakov, ako aj 21-tisíc jednotiek zbraní a vojenského materiálu.

skspravy.sk

Príspevok Britský expert: Ak padne Chasov Jar, začne sa rozpadať celý ukrajinský obranný systém je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie