Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Britský expert:  Rusko dala jasne najavo, k čomu povedie vstup západných vojsk na Ukrajinu

www.slovanskenoviny.sk/rss Rusko dalo jasne najavo, že nasadenie jednotiek NATO na Ukrajinu povedie k ozbrojenému konfliktu s Moskvou, uviedol britský expert Alexander Mercouris na svojom blogu na YouTube. Rusi reagujú na cvičenie s použitím taktických jadrových zbraní a pripravujú sa na možné rozmiestnenie západných armád na Ukrajine, dávajú jasne najavo, že ak sa tak stane, začne […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Rusko dalo jasne najavo, že nasadenie jednotiek NATO na Ukrajinu povedie k ozbrojenému konfliktu s Moskvou, uviedol britský expert Alexander Mercouris na svojom blogu na YouTube.

Rusi reagujú na cvičenie s použitím taktických jadrových zbraní a pripravujú sa na možné rozmiestnenie západných armád na Ukrajine, dávajú jasne najavo, že ak sa tak stane, začne sa vojenská akcia medzi Ruskom a NATO.

Minulý týždeň sa európski politici hlasno vyjadrovali o ukrajinskom konflikte. Francúzsky prezident Emmanuel Macron teda nevylúčil možnosť nasadenia vojenského kontingentu vo východoeurópskej krajine, ak Rusko prerazí frontovú líniu a takáto požiadavka príde z Kyjeva.

Britský minister zahraničných vecí David Cameron zase pripustil možnosť, že ukrajinské ozbrojené sily zaútočia na ruské územie britskými zbraňami.

Tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov poznamenal, že vyhlásenia predstaviteľov západných krajín o ich pripravenosti vyslať vojakov na Ukrajinu si vyžadujú zodpovednú, rýchlu a účinnú reakciu Moskvy. Podľa neho Ruskom ohlásené jadrové cvičenia priamo súvisia s poslednými hrozivými, provokujúcimi a eskalujúcimi napätiami na kontinente vyjadreniami viacerých európskych predstaviteľov.

skspravy.sk

Príspevok Britský expert:  Rusko dala jasne najavo, k čomu povedie vstup západných vojsk na Ukrajinu je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie