Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Britský poslanec Andrew Bridgen: Už jsme ve válce s Ruskem (video)

Britský poslanec Andrew Bridgen byl známý zejména za „doby covidové,“ kdy patřil jak k odpůrcům covidových restrikcí a lockdownů, tak nucené aplikace genových injekcí. V politice jde i nadále proti proudu a upozorňuje na aktuální problémy, které netíží jen Velkou Británii, ale mnohdy i celý svět, případně alespoň kolektivní Západ. Velkou Británii již za dva […]
Menej ako 1 min. min.

Britský poslanec Andrew Bridgen byl známý zejména za „doby covidové,“ kdy patřil jak k odpůrcům covidových restrikcí a lockdownů, tak nucené aplikace genových injekcí.

V politice jde i nadále proti proudu a upozorňuje na aktuální problémy, které netíží jen Velkou Británii, ale mnohdy i celý svět, případně alespoň kolektivní Západ.

Velkou Británii již za dva týdny čekají velmi důležité volby, proto se také Bridgen v poslední době vyjadřuje k politické situaci častěji.

Ve čtvrtek se Andrew Bridgen, nezávislý kandidát za Northwest Leicestershire, připojil k novináři Resistance GB Willu Coleshillovi.

Jedním z mnoha šokujících odhalení, které učinil, je, že Spojené království je již ve válce s Ruskem, ale dosazený premiér Rishi Sunak oficiálně neřekl nic parlamentu ani neinformoval britskou veřejnost.

„Existuje několik důvodů, proč Rishi Sunak nyní vyhlásil všeobecné volby,“ řekl pan Bridgen.

Důvody, které Bridgen uvedl, byly:

Sunak ví, že nemá inflaci pod kontrolou a ceny potravin do konce léta raketově porostou; katastrofální rwandský zákon o jednání s nelegálními migranty byl vždy jen „na parádu,“ což bude v průběhu času veřejnosti stále více zřejmé; vyprávění o „bezpečných a účinných“ vakcínách je účinně zničeno, ale jak bude plynout čas, ještě více lidí si uvědomí, že jim bylo lháno.

Dalším důvodem je válka s Ruskem a možná jeho spojenci; Sunak nechce být válečným premiérem.

„Mám své informátory na ministerstvu obrany a Rishi Sunak jim před šesti až osmi měsíci řekl, že nechce být válečným vůdcem,“ řekl Bridgen  Coleshillovi.

„Informace, které mám, jsou, že máme britský personál – nebudou nyní zařazeni do služebního personálu, ale nedávno byli v naší armádě – odpalujeme britské rakety, rakety Storm Shadow z Ukrajiny do Ruska, pod kontrolou občanů Spojeného království…

Američané dělají totéž se svými zbraněmi. Dělají to Němci, Poláci, dělají to všichni ostatní, Francouzi. Fakticky jsme teď ve válce s Ruskem. Jen si to s Parlamentem nesrovnali a oficiálně to parlamentu neřekli. Neřekli to lidem. A tato válka eskaluje,“ řekl.

„Ale děje se spousta podivných věcí,“ řekl pan Bridgen. Například Spojené království inzeruje, že jeho jaderné střely nefungují ve stejnou dobu, kdy vláda prosazuje odvod a vojenskou službu.

Dalším příkladem je, že poslední zbývající ocelárna, která by mohla vyrábět ocel pro zbrojení, byla uzavřena. 

A pak se objevují pokusy snížit množství potravin, které naši farmáři produkují. Historicky, kdykoli jsme šli do války, naši protivníci se nás snažili vyhladovět, protože vyrábíme jen asi 55 % jídla, které skutečně konzumujeme,“ poznamenal pan Bridgen.

„Německo a Francie již schválily legislativu, takže mohou okamžitě uzákonit brannou povinnost. A EU se chystá prodat válečné dluhopisy investorům, aby zaplatili za válku,“ řekl pan Bridgen.

„Problém s prodejem válečných dluhopisů je ten, že ve skutečnosti někomu dlužíte válku, že. Potřebujeme nějaké rozumné hlavy. Potřebujeme nějaké státníky v Dolní sněmovně, aby zastavili toto šílenství,“ řekl.

„Navíc by to mohlo snadno přerůst ve třetí světovou válku. Mám obranné analytiky, kteří mi dávají informace a jsou ve službách, víte, a říkají, že v Evropě dojde k jaderné detonaci. Jediní lidé, kteří z války profitují, jsou superbohatí a chudí jsou pohřbeni,“ řekl.

Během rozhovoru pak hovořili i na mnohá další aktuální témata – o Covidu, „vakcínách,“ uhlíkových kreditech, výměně obyvatel,  indoktrinaci dětí genderovou propagandou a mnoha dalších tématech, často zaměřených na politická témata, která dominují v předvolební kampani…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie