Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Brutální pobodání školačky v Brně: Nožem měl útočit zfetovaný muž. Hrozí mu výjimečný trest

Detaily soudního jednání zůstávají zatím utajené. „S ohledem na nízký věk poškozené dívky soudce vyloučil z jednání veřejnost i novináře. Přelíčení tak bude probíhat za zavřenými dveřmi,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Petr Vala. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fotbalistu Limberského zprostil soud viny z vydírání. Potrestal jednoho ze čtyř obžalovaných Incident se odehrál v […]
Menej ako 1 min. min.

Detaily soudního jednání zůstávají zatím utajené. „S ohledem na nízký věk poškozené dívky soudce vyloučil z jednání veřejnost i novináře. Přelíčení tak bude probíhat za zavřenými dveřmi,“ uvedl pro CNN Prima NEWS policejní mluvčí Petr Vala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Fotbalistu Limberského zprostil soud viny z vydírání. Potrestal jednoho ze čtyř obžalovaných

Incident se odehrál v září minulého roku v Táborské ulici v Brně. Útočník měl podle očitých svědků dívku nejdříve napadnout pěstmi. „Před trafikou ji začal mlátit i do hlavy. Nikdo jí ze začátku nepomohl, až nějaké dvě ženy té dívce šly pomoci. Na to konto on poodešel,“ uvedla v září 2023 pro CNN Prima NEWS jedna ze svědkyň. Následně muž vytáhl nůž a bodl dívku do krku.

Do příjezdu strážníků útočníka zadržoval náhodný kolemjdoucí. Hlídka, která na místo dorazila, musela agresivního útočníka zpacifikovat. Školačka skončila s bodnou ránou v dětské nemocnici.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V pražském rybníce Kotlářka našli mrtvého muže. Na místě zasahovali policisté

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie