Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Brutální útok: Bojoví psi v parku roztrhali kokršpaněla. Agresivní zvířata patřila starostce

Šarpejové, kteří nesou jména Jed a Walter, se údajně utrhli z vodítka, než na fenku kokršpaněla v parku v hrabství Nottinghamshire zaútočili. Podle majitelky neměla šanci na obranu, trpěla artritidou a byla hluchá. „Zaslechla jsem ženu, jak křičí 'Ne!'. Poté se odněkud vynořil pes, který se utrhl z vodítka, vrhl se na Abbey. Pak se k tomu přidal […]
Menej ako 1 min. min.

Šarpejové, kteří nesou jména Jed a Walter, se údajně utrhli z vodítka, než na fenku kokršpaněla v parku v hrabství Nottinghamshire zaútočili. Podle majitelky neměla šanci na obranu, trpěla artritidou a byla hluchá. „Zaslechla jsem ženu, jak křičí ‘Ne!’. Poté se odněkud vynořil pes, který se utrhl z vodítka, vrhl se na Abbey. Pak se k tomu přidal další, oba byli dvakrát větší než ona a chovali se velmi agresivně,“ doplnila.

ČTĚTE DÁLE: Vzteklý pes pokousal batole v obličeji. Záchranáři ho převezli do pražské nemocnice

„Jeden ze psů mě kousl do prstu, ale to nebylo nic ve srovnání s Abbey. Šlo o zběsilý a vytrvalý útok, který trval čtyři minuty. Trhali jí žaludek a střeva,“ tvrdí majitelka. Potrhaného psa odvezla k veterináři, který s operací začal, ale následně doporučil utracení, aby se netrápila. S tím její majitelka Edsonová souhlasila. „Bylo to prostě strašné, všude tekla krev. Věděla jsem, že ji to zabije, křičela bolestí a hrůzou,” dodala po útoku, který zaznamenaly i kamery.

Místní politička se majitelům za smrt jejich mazlíčka dosud neomluvila. „Nabídla pouze zaplacení účtu za veterináře ve výši 600 liber, což jsme odmítli,” vyprávěla Edsonová, která starostku vyzvala k odstoupení i z jejího postu radní.

Majitelka napadeného psa nahlásila incident policii a předala jim kamerový záznam, kde je celý útok zachycený. Policie případ šetří.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Na Českolipsku útočil agresivní pes

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie